Selecteer een pagina

DIT HOOFDSTUK EINDIGT

 

Vandaag is het nieuwe maan. Daarin voel ik een stevige puls voor het toelaten van en vormgeven aan het nieuwe dat in mij tot leven komt. Ik heb zin om iets te gaan doen wat nog nooit iemand gedaan heeft. Iets unieks dat alles uitdrukt dat ik ben. En jij? Ben je er klaar voor om in de krachtige energieën van de komende dagen open te gaan voor je hoogste keuze? Voor jouw eigen stroom, en om vorm te gaan geven aan de unieke liefde die jij in deze wereld brengt?

Tsjonge, wat zijn er naast het grote opruimen en afronden van Het Huis van Licht een hoop stappen te nemen om het nieuwe vorm te geven. Vrijwel dagelijks besteed ik nu aandacht aan mijn nieuwe website www.chrispouw.nl. Teksten schrijven, nieuw aanbod vormgeven, de indeling verder uitwerken, wat komt er wel of niet op de homepage, waar ga ik mee door en wat gaat stoppen en ondertussen komen (nu nog op de achtergrond) hele nieuwe vormen en stappen tot leven. Toch weet ik dat deze website nu de stap is die ik moet nemen. Een diepgaand proces waarin ik steeds dichter bij mezelf kom, bij die stroom in mij die het geheel van wie ik ben en waarvoor ik hier ben uitdrukt in deze wereld. Eerst was het alleen een gevoel, maar nu merk ik dat vanuit die diepe afstemming op wie ik echt ben steeds meer het kwetsbaarste dat ik ben tot leven komt en ruimte inneemt. Dat het nieuwe dat in mij vorm aanneemt concreet begint te worden. En dat gaat niet zonder slag of stoot.

Afgelopen vrijdag pas kon ik voor het eerst in mijzelf toegeven dat het tijd is om helemaal te stoppen met Het Huis van Licht. Dat betekent dat de hele visie, alle ideeën, alle projecten en wat is opgebouwd in de 3 jaar in Het Huis van Licht door mij losgelaten moet worden zonder te weten of iets van die visie in een nieuwe of dezelfde vorm (als naam blijft Het Huis van Licht mijn eigendom) voort blijft bestaan. Dat voelt als het weten dat het na een proces van afscheid, rouw en uitwisseling het jouw keuze is om een intieme relatie definitief te beëindigen en geen contact meer met elkaar te hebben. Om elkaar op zijn minst een tijdje niet meer te zien waarna van nature blijkt of de relatie een nieuwe vorm aanneemt. Een hele hoop gewoontes en energie laten los. Ik ben Het Huis van Licht niet meer. Ik stop.

In deze beweging kon ik in de energie van de nieuwe maan vanmorgen vroeg (een uurtje of 5) voelen hoe steeds meer van de energie, de matrix ofwel het DNA van Het Huis van Licht los komt uit mijn systeem. Een nog dieper afscheid dat ver voorbij gaat aan dit leven. Daarin zie ik nu dat, hoe mooi ook, dat ook dit veld een manipulatie in zich draagt en voel ik mij weer dieper tot mezelf komen. Na vele, vele levens handelen vanuit dit veld moet ik wennen aan een nieuwe ruimte waarin ik het alleen nog maar zelf ben die besluit hoe het moet zijn, wat ik wil en waar ik vorm aan ga geven. Nog dichter kom ik bij mijn stroom. Aan een groot hoofdstuk in dualiteit, zwaarte, opoffering, tekort en pijn komt een einde.

En nu voel ik de ruimte die met dit besluit vrij komt. Ruimte voor het nieuwe dat zich in mij vormt. 3 jaar lang heb ik met een prachtige groep mensen gelegenheid gehad om heel diep naar binnen toe te gaan, om in focus te komen en te ontdekken wie ik ben. Ik heb al die prachtige mensen daarin mogen zien, ervaren en begeleiden en dus mijzelf in dat licht en die liefde kunnen ervaren. Een heel diep, hoog en zeer krachtig veld van licht is opgebouwd, bestaat nog steeds en breidt zich uit. Nu komen nieuwe mensen naar mij toe die zich aansluiten op het ‘veld van licht’ voor een nieuwe werkelijkheid. Het voelt alsof vanuit het sterven (de desintegratie) alles nu herrijst en het nieuwe tot leven komt.

Welk hoofdstuk/welke hoofdstukken sluit jij in deze periode af? Gebruik de energie van de uitzonderlijke constellatie in het sterrenbeeld maagd rond de equinox van vrijdag 22 en op en zaterdag 23 september om diep contact te maken met de oude beweging die jij nu af kunt ronden. 

Maak diep contact met de oorsprong of het startpunt van het hoofdstuk dat nu kan eindigen. Keer terug naar je vroege jeugd en ontdek waar je hebt besloten dit hoofdstuk te starten. En als je kunt, kijk dan nog dieper in jezelf naar wat daar aan vooraf ging in voorgaande levens en misschien zelfs tot en met je hele bestaan als bewustzijn door al je levens heen. Dan kom je in de gelegenheid om een immens hoofdstuk van afscheiding van je ware zelf tot een eind te brengen en iets nieuws te beginnen.

En wat is het nieuwe dat je nu wil starten? Welke keuze hoort daarbij en wat zijn daar de woorden voor? Ga diep in jezelf te rade voordat je een besluit neemt. Is het werkelijk jouw stroom? Dat wat zo dicht bij je staat dat er niets tussen kan zitten dat niet eigen is? 

Ik ben benieuwd wat jij afsluit en waar je nieuw aan begint, en wens je moed en vreugde bij het opnieuw verbinden met je ware zelf en jouw unieke stroom.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!