Selecteer een pagina

WIL JIJ SAMENWERKEN IN LIEFDE?

 

Ervaar jij de laatste tijd ook een grote verandering in je relaties? Deze zomer kwam in mij de volgende intentie tot leven:

IK MANIFESTEER EEN KRING VAN SAMENWERKING EN VRIENDSCHAP IN LIEFDE. 

Wat ervaar jij met deze intentie?

 
Hoewel ik een groot deel van mijn leven bewoog tussen tevredenheid met de contacten die er waren en een afkeer van de gebruikelijke, lege en onechte omgangsvormen is het laatste jaar vanuit de diepte bovenstaande wens in mij tot leven gekomen. Waar ik in mezelf steeds meer voel wie ik in essentie en in mijn licht ben is het mijn wens relaties te ervaren waar ruimte is voor die ontmoeting. Voorbij de persoonlijkheid en de ziel tot de diepste kern, het wezen van de verbinding, mijzelf en wie ik ontmoet komen. En daar ontdekken en ervaren wat de hogere bedoeling is van die relatie.
 
Sinds ik deze intentie heb toegelaten transformeren de relaties die al in mijn leven waren steeds verder naar eenheid, vrede en vervulling. En reken maar dat ik daarbij in mijzelf heel wat tegenkom. Dat begon met de uitnodiging op de piramide van de liefde in Visoko Bosnië om de eenzaamheid te verlaten. Daarna stond op mijn weg het afscheid nemen van alle zielenrelaties, -contracten en -afspraken en zo het steeds verder verlaten van het karma. Dat proces is nog gaande. En nu komen nieuwe mensen in mijn leven en daar is direct duidelijk wat de mogelijkheden zijn en waar ik een spiegel zie van mijn onvermogen om samen te werken in liefde. En meer dan dat ervaar ik dat nu samenwerking in liefde gebeurt. 
 
Dat gebeurt precies daar waar de unieke liefde die ik in deze wereld breng samenkomt met de unieke stroom van één of meer anderen. In die kwetsbare en open ontmoeting en samenkomst in intieme relatie, gezin, familie, vriendschap en samenwerking kan essentie tot uitdrukking komen. Wat gebeurt in het diepste van de verbinding, daar waar het licht in mij samenkomt met het licht in de ander, gaat individualiteit helemaal niet verloren. Die angst valt in een dergelijke ontmoeting uit elkaar omdat (eindelijk) LIEFDE wordt ervaren. Ik ben ik en jij bent jij blijft overeind terwijl de hele potentie van mij en die ander vermenigvuldigd de wereld in kan stromen. De macht van liefde in optima forma. Ik geniet intens. 
 

Het proces van het maken van mijn nieuwe websites samen met Irene Hoeven is maar één voorbeeld van de afgelopen maanden. Regelmatig in extase waren we samen aan het werk. En bijv. afgelopen vrijdag (13 oktober 2017) maakte ik tijdens het klankconcert in Utrecht samen met mijn vrouw en 2 vrienden, allen professionele zangers, de tinctuur Balans. ‘Eindelijk’ integreren klank, muziek, dirigeren en waarvoor ik hier ben en kom ik daarin in samenwerking met prachtige (vak)mensen. Irene Hoeven maakte daarbij de prachtige energie tekening die ik als afbeelding bij deze blog heb gebruikt. De nieuwe Heilige Geometrie komt tot leven. En mijn vrouw Bibi van den Dijck maakte 3 prachtige edelsteen armbanden die deze balans bekrachtigen. Wow. Wat er nu allemaal samenkomt dat geeft een immense vermenigvuldiging.

De nieuwe balans die nu integreert is 720 graden rond. Voorbij concurrentie, strijd, jaloezie, afgunst, en ook ophemelen, op een voetstuk zetten, leiderschap op de oude manier is daar samenwerking in liefde en ook leiderschap in liefde. Wat een immens geschenk om dit op aarde te ervaren. Dienstbaarheid, integriteit, innerlijk leiderschap en met name ruimte voor wat gebeurt vanuit essentie. Het grootste en ruimste dat ik ben komt tot leven in de stof. Ik belichaam meer en meer mijn licht en ontmoet daarin steeds meer vrienden en mensen met wie ik samenwerk. Ik werk samen in liefde!

 

De tinctuur Balans is verkrijgbaar in de Living Mastery Store.
Wil je verdiepen in samenwerken in liefde kijk dan eens naar dit traject.
Wil je je (intieme) relatie(s) verdiepen kijk dan eens naar dit traject.
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!