Selecteer een pagina

Abonnementen

Ervaar en integreer jouw unieke licht

Ontwaak in een verruimd bewustzijn als geïntegreerde mens

Een abonnement is een krachtige houder die je in geborgenheid ondersteunt in je groei als mens, in bewustzijn, energie en in het spirituele. In de verruiming van je bewustzijn open je in de herinnering van wie je in wezen bent en kan zorgvuldig en liefdevol je puurste kern, jouw unieke licht, naar voren komen. Wat daarbij vrijkomt leer je te erkennen, ervaren en transformeren waardoor je in je dagelijks leven, waar je ook bent en wie je ook ontmoet, dichtbij jezelf blijft, weet wat je wil en daarover helder communiceert. In het licht dat in jou naar voren kan komen is bekend wie je bent, waarvoor je hier bent en wat je volgende stappen zijn. In de overgave die je je eigen maakt volg je gaandeweg steeds meer je essentie waardoor je aanwezigheid, je daden en je woorden doordrongen zijn van licht en liefde. Steeds meer delen die vergeten of onderdrukt waren gaan weer deel uitmaken van jou als mens. Zo ontdek je, ervaar je en voel je de kracht en liefdevolle aanwezigheid als geïntegreerde mens.

Een abonnement geeft je toegang tot sessies, avondworkshops en dagworkshops. Daarmee ben je in de gelegenheid van start te gaan, intensief kennis te maken met het veelkleurige aanbod dat ik geef, met Levend Meesterschap en met mij, en kun je afgestemd op wat jij nu nodig hebt je weg vervolgen in de intensiteit die bij je past. Met 2 à 4 keer per maand live contact is dit pakket een krachtige houder om een begin te maken met de integratie van Levend Meesterschap in jezelf en je dagelijks leven, en voor de verdieping daarvan.

Met het budget van je abonnement kies jij zelf welk aanbod je wil volgen. Door intuïtief en in autonomie uit het aanbod te kiezen is je programma precies op maat en in intensiteit, vorm en duur naadloos aansluitend op jouw persoonlijke groeiweg, mogelijkheden en wensen. Natuurlijk stem ik graag met je af welk aanbod je kunt gaan volgen. Centraal daarin staat het commitment aan jezelf. Jij bent het die jouw weg gaat. Ik ben met passie en liefde beschikbaar om je de weg te wijzen, mogelijkheden te laten zien en de stappen die jouw persoonlijke essentie aan het licht brengt samen met jou vorm te geven.

INHOUD VAN DE ABONNEMENTEN

Met een abonnement krijg je toegang tot de volgende onderdelen van het aanbod dat ik geef:

Abonnement 275 euro

Binnen het budget van je abonnement vrij te boeken via de website:

 • Individuele coaching (live of online, maximaal 2 sessies per maand).
 • Avondworkshops.
 • Dagworkshops.

Zonder boeking:

 • Tinctuur van de maand – in de startmaand en elke maand waarin je je abonnement boekt krijg je de nieuwste essentie tinctuur.

 
Abonnement 395 euro

Binnen het budget van je abonnement vrij te boeken via de website:

 • Individuele coaching (live of online, maximaal 2 sessies per maand).
 • Avondworkshops.
 • Dagworkshops.

Zonder boeking:
 

 • Tinctuur en energie- kunstkaart van de maand – in de startmaand en elke maand waarin je je abonnement boekt krijg je de nieuwste essentie tinctuur en energiekaart.
 • E-mail feedback en contact.
 • Toegang tot al het online materiaal: activaties, klankactivaties, webinars en online cursussen – Nederlands en ook internationaal. Steeds meer materiaal zal te vinden zijn op www.livingmasteryacademy.com.

Praktisch

BETALING EN BOEKING VAN AANBOD

 • Een abonnement betaal je per maand, steeds voor de eerste van de nieuwe maand.
 • Je kunt elk moment starten en meteen beginnen met het volgen van aanbod.
 • Ben je na de 15de van de maand gestart dan loopt je abonnement door tot en met de navolgende maand en kun je je volgende betaling 6 weken later doen. Natuurlijk ben je welkom meteen voor de eerste van de volgende maand een tweede betaling te doen.
 • Het bedrag dat je per maand betaalt is het bedrag om te besteden aan te boeken aanbod: €275,- of €395,- per maand.
 • Je kunt elk moment starten en stoppen.
 • Ik geef geen geld terug. Wat betaald is blijft tot 6 maanden na je boeking staan en is tot die tijd beschikbaar als krediet waarmee je gebruik kunt maken van bovengenoemd aanbod.
 • Voor het boeken van aanbod ga je naar de website en wissel je bij het afrekenen je winkelkrediet in. Dit krediet wordt automatisch aan je account toegekend in de vorm van een coupon zodra je het pakket hebt geboekt en afgerekend.
 • Wil je meer boeken dan je budget, dan kan dat eenvoudig door via de website bij te boeken. Komt dat vaker voor dan kun je kiezen je maandbedrag te verhogen.

KIES JE ABONNEMENT

ABONNEMENT

€275,- per maand

BOEK NU

ABONNEMENT

€395,- per maand

BOEK NU

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE MEER INFORMATIE?

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!