Opleiding

Levend Meesterschap

Volg je essentie – onthul je ware zelf

Ga midden in de wereld, midden tussen de mensen open in intimiteit, liefde, overvloed, multidimensionaliteit, je spirituele vermogens en het kwetsbaarste in jezelf. Met een grote verschuiving in bewustzijn verandert je perspectief van het duale naar het verruimde meesterschapsbewustzijn. In dat meesterschap ontmantel je oude reacties op de ervaringen in je dagelijks leven en ontspan je in de kalmte, stilte en beheersing van Levend Meesterschap. Je woorden, je handelen en je aanwezigheid worden steeds meer een oneindige bron van liefde, creatie en inspiratie. Ik begeleid je voortvarend, met liefde en helderheid in spiritueel ontwaken, persoonlijke verlichting, het verder openen in jouw eigenheid en in het vormgeven aan je hoogste bedoeling vanuit essentie. Je ontdekt je ware zelf en maakt contact met wat jij wil vanuit het goddelijke in jou. Autonomie, virtuositeit, spirituele gaven en je creatieve potentieel komen te staan als een huis. Je kunt elk moment starten!

Ontwaken in de nieuwe werkelijkheid

Van dualiteit, zwart-wit, verschuif je in jezelf naar eenheid, vrede en overvloed voor iedereen. In de diepte van wie jij bent, maak je contact met je spirituele gaven en je kern om in focus te komen voor het leven dat jij wenst te ervaren. De delen van jouw bewustzijn die als potentie in je klaar staan, komen tot leven en integreren. Je potentieel, creatiekracht en levenslust nemen toe en staan steeds vaker tot je beschikking in je dagelijks leven. Onderweg daar naartoe ondergaat je persoonlijkheid een metamorfose. Wat je dient blijft, wat je niet meer dient laat je gaan of verander je naar jouw wensen. Je ziel wordt vrij waardoor je ongeremd kunt leven wie je echt bent. En onthecht van je familiesysteem, je zielengroep en het collectieve bewustzijn van alle mensen, ofwel het 3D bewustzijn. Diepgewortelde trauma’s uit dit en andere levens transformeren, waardoor je steeds meer vrijheid, liefde, licht, overvloed en vervulling ervaart. De Levend Meester in jou leeft en jij ontwaakt in de nieuwe 5D werkelijkheid.

Wat kun je verwachten?

 • Opleiding is een krachtige houder voor jouw groei. Een diep commitment aan wie je echt bent. Neem je deze stap dan is dat een groot geschenk aan jezelf en aan de wereld. Als jouw innerlijk transformeert dan verandert de wereld naar jouw wensen. Liefde, vervulling, vrede, eenheid en overvloed voor iedereen starten in jouw innerlijk.
 • Tijdens de opleiding begeleid ik je intensief in je persoonlijke groei en levensvraagstukken. Diepgaand leren wij elkaar in gelijkwaardigheid en autonomie kennen op alle lagen waardoor het subtielste dat jou in de weg staat om te floreren aan het licht komt. Ik ben beschikbaar om samen met jou de stappen die je essentie naar voren brengt te volgen, te integreren en vorm te geven. Je diepste verlangens en grootste dromen kunnen met jouw vastberadenheid, moed en enthousiasme tot leven gaan komen.

Inhoud

WAT KOMT ER AAN BOD?

 • Introspectie: diep naar binnen kijken en starten met het veranderen van je gedrag en je persoonlijkheidsstructuur.
 • Vanuit vrije wil opbouwen van een nieuwe persoonlijkheidsstructuur naar jouw wensen en met Levend Meesterschap als uitgangspunt.
 • Leren voelen wat de oorsprong is van de gewenste en ongewenste ervaringen in je dagelijks leven, zodat je de veranderingen aan kunt gaan brengen die je wenst.
 • Stapsgewijs voorbij je ego-persoonlijkheid komen en openen in het ruimere bewustzijn van je ware zelf.
 • Integratie van jouw licht in je fysieke, emotionele en mentale lichaam.
 • Daarmee het tot leven komen van je hoogste bedoeling vanuit jouw essentie in je energie en lichaam.
 • Onthechting van je familiesysteem: de geïnternaliseerde vader – moeder transformeren.
 • Innerlijk kind bevrijden – transformatie van het gekwetste kind van dit leven en tot leven komen van de hogere spirituele lagen van het kind in jou.
 • Verlichting van de ziel en onthechting van je zielengroep.
 • Onthechting van de collectieve trauma’s van de mensheid.
 • Activatie van de gebundelde kracht van alle delen van je bewustzijn in je kern.

KIES EEN MOGELIJKHEID EN ONTDEK HOE HET WERKT

START

€375,- per maand

LEES MEER

BOEK NU

MASTER

€575,- per maand

LEES MEER

BOEK NU

ONTVANG INSPIRATIE IN JE MAILBOX

Schrijf je in voor de nieuwsbrief