Selecteer een pagina

Opleiding

Levend Meesterschap

Volg je essentie – leef je ware zelf

De opleiding Levend Meesterschap is een krachtige en liefdevolle houder voor de integratie van jouw licht in je lichaam en persoonlijkheid. Stap voor stap groei je tot een geïntegreerd mens en ga je midden in de wereld, midden tussen de mensen open in intimiteit, liefde, overvloed, multidimensionaliteit, je spirituele vermogens en het puurste en kwetsbaarste in jezelf.

Met een grote verschuiving in bewustzijn verandert je perspectief van het duale naar het verruimde meesterschapsbewustzijn. In dat meesterschap ontmantel je oude reacties op de ervaringen in je dagelijks leven en ontspan je in de kalmte, stilte en beheersing van Levend Meesterschap. Je woorden, je handelen en je aanwezigheid worden steeds meer een oneindige bron van liefde, creatie en inspiratie. Je ontdekt je ware zelf en maakt contact met wat jouw unieke essentieblauwdruk door jou heen wil uitdrukken in deze wereld. Autonomie, virtuositeit, eigenheid, spirituele gaven, al je talenten en je creatieve potentieel komen te staan als een huis. Je kunt elk moment starten!

Ontwaken in de nieuwe werkelijkheid

Om je hele licht op aarde te brengen ga je door het duister, door de dualiteit en door de stof heen. In de diepte die je dan in jezelf opent maak je contact met je kern om in focus te komen voor jouw unieke blauwdruk. Voor wie jij bent als licht en wat jij van daaruit nu tot uitdrukking brengt. De delen van jouw bewustzijn die als potentie in je klaar staan, komen tot leven en integreren. Je potentieel, creatiekracht en levenslust nemen toe en staan steeds vaker tot je beschikking in je dagelijks leven. Onderweg ondergaat je persoonlijkheid een metamorfose. Wat je dient blijft, wat je niet meer dient laat je gaan of verander je naar jouw wensen en inzichten. Je ziel wordt vrij waardoor je ongeremd kunt leven wie je bent in ieder moment. En je onthecht van je familiesysteem, je zielengroep en het collectieve bewustzijn van alle mensen, ofwel dualiteit. Diepgewortelde trauma’s uit dit en andere levens transformeren, waardoor je steeds meer vrijheid, liefde, licht, overvloed en vervulling ervaart. De meester in jou komt tot leven en jij ontwaakt in een nieuwe wereld.

Wat kun je verwachten?

 • Opleiding is een krachtige houder voor jouw groei. Een diep commitment aan wie je in essentie, in jouw licht, bent. Neem je deze stap dan is dat een groot geschenk aan jezelf en aan de wereld. Als jouw innerlijk transformeert dan verandert de wereld naar jouw wensen. Liefde, vervulling, vrede, eenheid en overvloed voor iedereen starten in jouw innerlijk.
 • Tijdens de opleiding begeleid ik je intensief in je persoonlijke groei en levensvraagstukken. Diepgaand leren wij elkaar in gelijkwaardigheid en autonomie kennen op alle lagen waardoor het subtielste dat jou in de weg staat om te floreren aan het licht komt. Ik ben beschikbaar om naast je te staan terwijl jij de stappen die je essentie naar voren brengt gaat volgen, integreren en vormgeven.

Inhoud

WAT KOMT ER AAN BOD?

 • Introspectie: diep naar binnen kijken en starten met het veranderen van je gedrag en je persoonlijkheidsstructuur.
 • Vanuit vrije wil opbouwen van een nieuwe persoonlijkheidsstructuur naar jouw wensen en met Levend Meesterschap als uitgangspunt.
 • Leren voelen wat de oorsprong is van de gewenste en ongewenste ervaringen in je dagelijks leven, zodat je de veranderingen aan kunt gaan brengen die je wenst.
 • Stapsgewijs voorbij je ego-persoonlijkheid komen en openen in het ruimere bewustzijn van je ware zelf.
 • Integratie van jouw licht in je fysieke, emotionele en mentale lichaam.
 • Daarmee het tot leven komen van je hoogste bedoeling vanuit jouw essentie in je energie en lichaam.
 • Onthechting van je familiesysteem: de geïnternaliseerde vader – moeder transformeren.
 • Innerlijk kind bevrijden – transformatie van het gekwetste kind van dit leven en tot leven komen van de hogere spirituele lagen van het kind in jou.
 • Verlichting van de ziel en onthechting van je zielengroep.
 • Onthechting van de collectieve trauma’s van de mensheid.
 • Activatie van de gebundelde kracht van alle delen van je bewustzijn in je kern.

PRAKTISCHE INFORMATIE & BOEKEN

Hoe werkt het en hoe boek je de opleiding?

LEES HIER MEER

ONTVANG INSPIRATIE IN JE MAILBOX

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!