Opleiding Levend Meesterschap

Praktische informatie

HOE WERKT HET?

De opleiding Levend Meesterschap is een full-time opleiding die je bij wijze van abonnement vrij toegang geeft tot al het aanbod dat ik organiseer. Je volgt 5-8 keer per maand live sessies en avond- en dagworkshops en je gaat drie tot vier keer keer per jaar mee met een reis of een retreat. Verder organiseer ik cursussen, meesterworkshops, masterclasses en opleidingsdagen die alleen toegankelijk zijn voor mensen die de opleiding volgen.

Uitgangspunt voor de samenstelling van je opleiding ben jij. Jij bent uniek. Door zelf intuïtief en in autonomie je opleiding samen te stellen is die op maat en in intensiteit, vorm en duur naadloos aansluitend op jouw persoonlijke groeiweg en mogelijkheden. Natuurlijk kijk ik graag met je mee in je keuzes. Centraal daarin staat het commitment aan jezelf. Jij bent het die jouw weg gaat. Ik ben met passie en liefde beschikbaar om je de weg te wijzen, mogelijkheden te laten zien en de stappen die jouw persoonlijke essentie aanreikt samen met jou vorm te geven.

In gelijkwaardigheid bouwen we in intimiteit een relatie leraar-leerling op waarbinnen de diepst gewortelde, meest subtiele en intelligente sabotages, beperkingen en manipulaties ontmantelen, zodat jouw licht vrij komt en jij het mooiste dat je bent in de wereld kunt gaan brengen. Voor die intensieve herinnering van wie je bent en een steeds diepere aanwezigheid in het nu en als liefde, is deze opleiding een zeer krachtige houder.

INHOUD

Met opleiding krijg je toegang tot de volgende onderdelen van het aanbod dat ik geef:

Te boeken via chrispouw.nl:

 • Individuele coaching in diverse vormen (live of online, maximaal 2 sessies per maand).
 • Avond- en dagworkshops.
 • Opleidingsdagen, meesterworkshops en cursussen.

Tegen speciaal opleidingstarief bij te boeken:

 • Retreats en reizen.
 • Masterclasses.

Zonder boeking en kosten onderdeel van opleiding:
 

 • E-mail feedback en contact.
 • Toegang tot al het online materiaal: activaties, klankactivaties, webinars en online cursussen. Steeds meer materiaal zal te vinden zijn op www.livingmasteryacademy.com.
 • Tincturen en energiekaarten van de maand: in de startmaand en elke maand waarin je opleiding boekt krijg je de nieuwste essentie tinctuur en energie kaart die je ondersteunt in de integratie van wezenlijke aspecten van meesterschap en de recente veranderingen in het collectieve bewustzijn en de evolutie.

Praktisch

BETALING EN BOEKING VAN AANBOD

 • De opleiding betaal je per maand, steeds voor de eerste van de nieuwe maand.
 • Je kunt elk moment starten en meteen beginnen met het volgen van aanbod.
 • Ben je na de 15de van de maand gestart dan start je opleiding ook meteen en kun je, als je dat wil je volgende maandbedrag 6 weken later voldoen.
 • In de maanden waarin je je maandbijdrage hebt voldaan heb je vrij toegang tot al het aanbod en je kunt onbeperkt boeken (m.u.v. een maximum van 2 individuele sessies per maand, de masterclasses, de retreats en de reizen).
 • Voor masterclasses, retreats en reizen ontvang je, als je kiest om deel te nemen, een betaallink die 50% korting geeft op de begeleidingskosten. Hou voor reizen en retreats rekening met de reis- en verblijfskosten die niet in je maandbijdrage zijn inbegrepen.
 • Je kunt elk moment starten en stoppen.
 • Ik geef geen geld terug.
 • De intentie is het ten minste volgen van 12 maanden opleiding of langer. Openen in het belichamen van je licht neemt voor de meeste mensen meerdere jaren in beslag. Als het je wens is die belichaming te ervaren hou er dan rekening mee dat we een flinke periode met elkaar in de relatie leraar-leerling zullen zijn.
 • Voor het boeken van aanbod ga je naar de website en klik je bij het afrekenen op je 100% korting coupon. Deze coupon wordt automatisch aan je account toegekend zodra je je maandbijdrage hebt geboekt en afgerekend.

BOEK NU JE OPLEIDING

per maand

575,00In Winkelmand

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!