Workshops

Open de poort naar je ware zelf

WORD MEESTER
OVER JOUW LEVEN

Elke avond- en weekendworkshop is een krachtige houder voor het ontdekken, toelaten en integreren van de volgende stap die jouw essentie, het diepste van je wezen, in petto heeft. Tijdens een workshop bekrachtig ik je in het nemen van de stap ofwel het toelaten van de verandering. Dan ontvouwt zich jouw unieke proces en je leert om in je dagelijks leven in meesterschap, op eigen benen en autonoom wat vanuit essentie wil integreren deel te laten worden van wie je bent. Je wordt vloeibaar.

Aankomende Evenementen › Workshops

Evenementen Lijst navigatie

cursus man zijn in de nieuwe werkelijkheid detail

De multidimensionale man – 21 mei

21 mei | 19:30 - 22:30

Ontdek en ervaar man zijn in de nieuwe 5D werkelijkheid. Een verruimd bewustzijn door de dimensies, de vele niet-tastbare werkelijkheden, heen.

Intimiteit – de vermenigvuldiging van licht in heilige relatie – 23 mei

23 mei | 19:30 - 22:30

Een avond over een nieuwe mogelijkheid van relatie, intimiteit en seksualiteit. Ga mee op reis en ontdek de ongekende mogelijheden van een bewuste relatie.

de kracht van licht

De kracht van licht

26 mei | 10:00 - 17:00

Het gaat er nu om het geheel van jouw bewustzijn als één gebundelde kracht in en door je lichaam heen toe te gaan laten. In vele werkelijkheden en dimensies besta jij en ben je niet alleen. Herenig je in deze workshop met die lichtdelen uit het multidimensionale veld en met je vrienden uit het licht.

+ Exporteer Evenementen

Bekijk hier de volledige agenda.