Workshops

Open de poort naar je ware zelf

WORD MEESTER
OVER JOUW LEVEN

Elke avond- en dagworkshop is een krachtige houder voor het ontdekken, toelaten en integreren van de volgende stap die jouw essentie, het diepste van je wezen, in petto heeft. Tijdens een workshop bekrachtig ik je in het nemen van de stap ofwel het toelaten van de verandering. Dan ontvouwt zich jouw unieke proces en je leert om in je dagelijks leven in meesterschap, op eigen benen en autonoom wat vanuit essentie wil integreren deel te laten worden van wie je bent. Je wordt vloeibaar.

Laden Evenementen

List of Evenementen

man zijn in het licht

Man zijn in het licht – 24 september

24 september | 19:30 - 22:30

Ontdek en ervaar man zijn in de nieuwe 5D werkelijkheid. Een verruimd bewustzijn door de dimensies, de vele niet-tastbare werkelijkheden, heen.

samenwerken in liefde

Samenwerken in liefde – 28 september

28 september | 19:30 - 22:30

Als liefde het uitgangspunt van samenwerking wordt dan vindt er een vanzelfsprekende en wonderlijke vermenigvuldiging plaats. In die vermenigvuldiging kan in ieder die zich daarvoor opent een grenzeloos potentieel vrijkomen.

kind van licht

Dagworkshop Kind van licht

30 september | 10:00 - 17:00

In de kern ben je allemaal gelijk en gelijkwaardig, in eenheid, in vrede en in het licht. Tijdens deze workshop kan dat deel van jou, het puurste dat je bent, naar voren komen en integreren.

+ Exporteer Evenementen

Bekijk hier de volledige agenda.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.