Workshops

Open de poort naar je ware zelf

WORD MEESTER
OVER JOUW LEVEN

Elke avond- en dagworkshop is een krachtige houder voor het ontdekken, toelaten en integreren van de volgende stap die jouw essentie, het diepste van je wezen, in petto heeft. Tijdens een workshop bekrachtig ik je in het nemen van de stap ofwel het toelaten van de verandering. Dan ontvouwt zich jouw unieke proces en je leert om in je dagelijks leven in meesterschap, op eigen benen en autonoom wat vanuit essentie wil integreren deel te laten worden van wie je bent. Je wordt vloeibaar.

Laden Evenementen

List of Evenementen

workshops

Zomeravond – terug naar je oorsprong 20 juli

20 juli | 19:30 - 22:30

Open in de gelijkwaardige en bewuste aanwezigheid in en ervaring van alle lagen van bewustzijn. Herstel de verbindingen en ervaar het samenvallen en de eenheid van alle dimensies en werkelijkheden, van het hoogste licht tot en met je fysieke lichaam.

vrouw

Overgave aan de vrouw in jou – 23 juli

23 juli | 19:30 - 22:30

Ontdek en ervaar het vrouw zijn in een multidimensionale werkelijkheid. Daarin laat bewustzijn je door de dimensies heen alles van jezelf zien, ervaren en zijn, tastbaar en niet-tastbaar.

cursus man zijn in de nieuwe werkelijkheid detail

De man in jou staat op – 20 augustus

20 augustus | 19:30 - 22:30

Ontdek en ervaar man zijn in de nieuwe 5D werkelijkheid. Een verruimd bewustzijn door de dimensies, de vele niet-tastbare werkelijkheden, heen.

+ Exporteer Evenementen

Bekijk hier de volledige agenda.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.