Over Chris

PASSIE VOOR EEN NIEUWE
WERKELIJKHEID

IK DROOM VAN DE TERUGKEER VAN HET HEILIGE OP AARDE

Sinds 2012 begeleid ik full-time mensen naar meesterschap en heb ik ca. 100 mensen opgeleid. Als je mij ontmoet, dan komt je leven in een stroomversnelling en kun je een intense en bevrijdende verdieping en vernieuwing verwachten. Je beweegt een nieuwe werkelijkheid in van liefde, voorspoed en vrijheid. Het licht uit je DNA komt vrij en je smelt samen met de bron.

Kijk hier om je in te schrijven voor de dagboekberichten die ik regelmatig deel.

Ook ben ik beschikbaar voor lezingen en workshops. Stuur mij graag een email voor informatie.

Vrede, eenheid, liefde, overvloed en vervulling voor iedereen

In gesprek met Chris

Zou je jezelf kunnen voorstellen?

“Ik ben Chris. Al zo lang ik mij kan herinneren begrijp ik niet zo goed wat mensen aan het doen zijn. Ik heb mijn best gedaan mee te doen aan de gekte van hoe deze wereld nu is ingericht. Dat is me ook gelukt en daarin ben ik muurvast komen te zitten. Ver weg was ik van mijzelf en wie ik echt ben afgeraakt. Toen ik losschoot begon het ontwaken van een nieuw bewustzijn in mij en sindsdien herontdek ik dagelijks wie ik ben. Ik heb ook het gevoel dat dat nooit op zal houden en geniet ervan steeds nieuwe delen van mijzelf te ontdekken.

Als ik beschrijf wat ik nu weet over mezelf dan noem ik het eerste dat naar voren komt vertrouwen en warmte. Mensen ervaren in mijn aanwezigheid dat ze kunnen ontspannen, zichzelf kunnen zijn en diep contact kunnen maken met zichzelf. Ik dacht eerst dat dat niets bijzonders was. Het was gewoon zo. Maar langzaam aan merk ik dat het een talent is waar ik met passie vorm aan geef.”

Hoe is je eigen spirituele zoektocht verlopen?

“Eerst onbewust. Het gebeurde gewoon, tot ik merkte dat er iets gaande was. Dat de veranderingen intenser werden. Ook kon ik er niet meer omheen dat verandering gebeurde. Ik kon en wilde het ook niet meer tegenhouden. Integendeel, ik werd enthousiast om mee te bewegen en vaart te maken. Op dat moment ben ik gaan proeven van allerlei stromingen om die geleidelijk in mezelf bij elkaar te brengen. Nu ervaar ik steeds meer het samenvallen van alle delen van mijn bewustzijn, ofwel congruentie.”

Wat onderscheidt jou van anderen, wat is er uniek aan jouw manier?

“Dat zijn in ieder geval twee dingen. Ik kom graag tot de kern, en ik sta voor een nieuwe werkelijkheid die niet gebaseerd is op iets dat al gedaan is.

Over het eerste: in elke ontmoeting ervaar ik alle lagen van mens zijn in mezelf en in de ander. Ik word echt heel erg enthousiast als ik in die ontmoeting mijn eigen kern en de kern van de ander voel en zie. In die diepte is samenkomst van mensen heilig en daar ben ik voor gekomen. Oppervlakkigheid heeft nooit mijn interesse gehad. Dan haak ik af en verlies mijn interesse. Pas als het in die diepte waar het echt pijn kan doen, en waar vuur, passie, hartstocht en creatiekracht bestaan tot leven komt dan ben ik er helemaal. Dan ben ik vol aanwezig en beschikbaar. Ik kies ervoor om waar ik maar kan zelf zo te leven en heb er veel plezier in mensen te begeleiden om daarin te openen. Zo aanwezig zijn in de wereld noem ik Levend Meesterschap.

Over het tweede: ik droom van een nieuwe werkelijkheid en die droom werkelijkheid zien worden. De interpretatie van de vorm die mensen aan die nieuwe werkelijkheid willen geven laat ik aan henzelf. De universele principes daarvan liggen in mij besloten als een code of matrix en die deel ik graag met wie dat maar horen wil. Geen van te voren vastgelegde werkelijkheid maar een organisch groeiend en samen te ontdekken nieuw paradigma van samenleven en samenwerken.”

Geniet je van je werk? Waar haal jij voldoening uit?

“Dit werk is mijn passie. Elk ontwaken geeft mij voldoening. Dat moment waarop wie ik maar ontmoet wakker wordt in een nieuw bewustzijn. Of dat nou een saboterende overtuiging is of het herkennen van de oneindigheid. De omvang van de stap maakt niet uit. Het wonder van ontwaken is er niet groter of kleiner om en voor het meemaken van die momenten kun je mij ‘s nachts wakker maken.”

Hoe combineer je spiritualiteit met het runnen van een bedrijf, het hebben van een gezin en het wonen in een drukke stad?

“Het gaat er nu om middenin de wereld en middenin het leven te gaan staan in dat nieuwe bewustzijn dat wakker wordt in steeds meer mensen. Niet meer terugtrekken uit de wereld, maar midden tussen de mensen durven zien dat wat buiten jou is een reflectie is van jouw innerlijk. En dan, met wat je (door)ziet kiezen wat je wil laten bestaan en wat je verandert. Ik kies ervoor om in samenwerking in de vorm, in een bedrijf, een gezin, in vriendschap, familie en waar ik dat ook maar kan, op deze manier aanwezig te zijn. Om me in te brengen met de uitnodiging zo te gaan leven. Het maakt dus niet zoveel uit waar ik ben. In elke situatie kies ik voor Levend Meesterschap zo goed als ik dat kan.

Spirituele groei gebeurt dus wat mij betreft precies daar waar ik nu ben en waar jij nu bent. In deze relatie, in deze baan, in dit huis. Natuurlijk kun je veranderen wat je wil, maar daar is geen uitweg, geen omleiding. Je zult er dwars doorheen moeten. En dat is wat ik doe wanneer ik maar kan. Het nieuwe dat ik wens te ervaren liefdevol, mild en krachtig dwars door het oude heen op de voorgrond brengen in mijn bedrijf, in mijn gezin en waar ik ook ben.

Omdat ik dan aanwezig ben in de uitstraling van een nieuwe werkelijkheid die een hele hoge trilling heeft, maakt het niet uit of het ergens druk is of niet. Het is één geheel. Alles van deze werkelijkheid en ik zijn één geheel. Alles dat ik nog afwijs, ken ik nog niet in mijzelf. Ik kies ervoor daar contact mee te maken en het te integreren zodat het deel van mij wordt. Elke ontmoeting en elke ervaring is daarmee een verrijking van wie ik ben. Een geschenk dat ik graag aanneem in dankbaarheid.”

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!