Selecteer een pagina

Regeneratie in het quantumveld – ofwel de kracht van licht

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 30

Vanmorgen kwam een jonge man waar ik al een tijdje mee werk voor een individuele sessie bij mij. Na een inleidend gesprek betraden we de multidimensionale ruimte en maakten contact met de indruk die de gebruikelijke reeks vaccinaties in zijn lichaam en energie hadden achtergelaten. Eerder was boven water gekomen dat hij als kind een hersenbeschadiging had opgelopen waardoor hij heel laat pas met spreken begon. Ook de invloed van de ervaring van het vaccineren en de toegediende stoffen in zijn lichaam kwamen voelbaar tot leven. Vanzelfsprekend nam ik hem mee in het quantumveld ofwel de lichtmatrix en kwam van nature regeneratie op gang. De vaccinatieschade werd zichtbaar en voelbaar door heel zijn lichaam en begon meteen te transformeren. Moeiteloos en heel natuurlijk was het tijd de reflex die zijn systeem koos in de ervaring te herkennen en te ontmantelen. Een naar binnen keren, al het licht en alle energie naar binnen toe trekken van schrik. Een vastzitten in zichzelf om met moeite, met stotteren en heel veel wilskracht later dan normaal tot spreken te komen.

Naast de eerdere hersenschade was duidelijk ook de vaccinatieschade van invloed op spreekvaardigheid en zijn vermogen om zich uit te kunnen drukken in de wereld. In de kracht van licht in het quantumveld kon zijn bewustzijn zich de oorspronkelijke staat van zijn lichaam eenvoudig herinneren en in de herinnering vond activatie plaats van die oorspronkelijke matrix van zijn lichaam. Ook werkte de activatie door in zijn hersenen en versterkte de eerdere regeneratie naar het begin van het beschikbaar komen van de volledige capaciteit van zijn hersenen in eenheid. Als een geheel: een interdimensionaal transmissie en ontvangststation. Door het hele lichaam heen werkte de vernieuwing door in voorbereiding op de ankering van het 13-dimensionale bewustzijn en zijn hoogste licht. Ook werd duidelijk dat in essentie hij nu bedoeld is te ontwaken en dat forceren eerder in dit leven geen enkele zin zou hebben. Alles is precies gebeurd zoals bedoeld.

Na deze stappen opende in zijn bewustzijn voor het eerst van zijn leven toegang tot het zien in de dimensies. Met zijn derde oog en fysieke ogen kon hij direct waarnemen, en in het zien ook direct beschrijven in heldere bewoordingen, welke entiteiten uit het licht er in het veld aanwezig waren. Nog niet alles was/is bekend terrein maar dat is simpelweg training. In de opleiding die hij bij mij volgt komt dat organisch allemaal aan bod. Ashtar, Merlijn en vele anderen glimlachten breed bij het ontwaken van weer een lichtmeester op aarde. De lichtkracht neemt toe. En in zijn woorden: ‘Wat een liefde is er nu in mijn hart’.

En nu, met de toename van die kracht van licht op aarde, gaan steeds meer mensen regeneren, bewust of onbewust. En, hoe meer mensen in meesterschap die kracht in zichzelf opbouwen, en bewust bijdragen aan het toenemen van de potentie van het quantumveld, hoe meer de mensheid in resonantie regenereert en transformeert. De onmogelijke utopie van een mensheid zonder ziekte, angst, tekort, pijn, lijden en strijd manifesteert nu, onbewust, half bewust of in helder bewustzijn ervaren, dat doet er niet toe.

Wanneer maak jij je de kracht van licht eigen?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!