Selecteer een pagina

Vloeibaar in de wereld

Dagboek over Levend Meesterschap – 27 maart 2018

Gisterenavond eindigde het tweede deel van de cursus Kosmisch Meesterschap met een grote finale in ontmoetingen één-op-één in de grote koperen piramide die ik op kan zetten wanneer ‘nodig’. Elk van de drie ontmoetingen betekende een verder vloeibaar worden in een specifiek veld en een diepgaande onthechting van de collectieve vervorming in dat veld.

Het begon met de tijd. In de ontmoeting in heilige relatie opende het ruimte-tijd-continuüm als vloeibare werkelijkheid. De tijdlijnen, de veelheid aan mogelijkheden die vanuit vrije wil gekozen kunnen worden, vervloeiden tot één geheel. De lineaire tijd leek op te lossen. Toch is die matrix ten minste nu nog van toepassing. Uit de 5D spiraalvormige en organische stroom van de grote ‘tijd’ konden we in een nieuw bewustzijn in vloeibaarheid aanwezig komen in de lineaire tijdmatrix. Onthecht, vrij en met het absolute weten over de waarheid van het ‘continuüm’ als de vloeibare werkelijkheid van alles, dus ook tijd, helder in ons bewustzijn konden we de volgende intenties uitspreken:

De tijd is vloeibaar. Ik ben van alle tijden. Ik ben vrij.

Daarna volgde de illusie van verdichting in het mens worden, in het incarneren in de aardse realiteit, Het perspectief waarin het verdichten in energie om in de stof te kunnen bestaan afscheiding van de bron, van het geheel en uit vloeibaarheid betekent. Nu kon in vreugde ervaren worden dat die afscheiding kon transformeren waardoor het mens zijn niet langer dicht, vast, zwaar en grofstoffelijk hoeft te zijn. Daaruit volgenden de intenties:

Het mens zijn is vloeibaar. Het bestaan is vloeibaar. Ik ben mens. Ik ben vrij.

Tot slot opende het veld voorbij het persoonlijke en kwam een diep gevoeld en lichamelijk contact met de aarde, de wereld en de mensheid tot leven. Met de transformatie van weer meer lagen van afscheiding kon het door de aarde heen in vloeibaarheid komen van de wereld en de mensheid toegelaten worden. De avond eindigde daarom met de volgende intenties:

De aarde is vloeibaar. De wereld is vloeibaar. De mensheid is vloeibaar. De mensheid is vrij.

Wat een schoonheid en liefde. Op naar het derde en laatste deel van deze magistrale cursus met nog eens 5 sessies.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!