Selecteer een pagina

Afscheid van de/mijn ziel – alle (zielen-)kringen lossen op – onthechting – de directe weg

Dagboekbericht – 4 december 2018

Het afscheid van de/mijn ziel en de vele koorden met tovenarij, alchemie, symbolen, kristallen en ook met mijn/de zielengroepen, familiesysteem zet door. Alle zielenkringen lossen op en daarmee de illusie dat ik meer van de ziel goed te maken of op te lossen heb in aaneenschakelingen van aardse levens (incarnaties). Het afscheid is nog niet klaar, nog niet alle koorden zijn los, ik ben nog niet zuiver maar leven in zuiverheid is in zicht. Voor 2019 kies ik zuiverheid als uitgangspunt.

Concreter neem ik in deze perioden (definitief) afscheid van de dirigent/hoge priester. Dat afscheid is al een tijdje gaande en nog niet voltooid. Zoals ik eerder schreef zijn het stuiptrekkingen van de/mijn ziel. Zo lang is het gewoonte geweest van daaruit te leven denkende dat het mijn ziel was waar het om ging. En daar waar ik er zelf doorheen viel stond ik ontnuchterd en in de eenvoud en deemoed van het aardebewustzijn, om er vervolgens snel weer een zielenlaagje overheen te leggen. Toch nog even terug. Terug in het drama, het lijden, de sensatie, het spectaculaire. Maar ergens heb ik altijd geweten dat dat niet het echte leven is en ervaar ik nu de vermoeidheid van mijn ziel en het sterven. Die vermoeidheid komt vrij en met alles dat loslaat verjong ik. Een voelbare en zichtbare regeneratie. Ergens nog wil ik vluchten in het opnieuw vormen van een kring zoals ik dat al zo vaak heb gedaan. Ook daar neem ik afscheid van.

Dat zou weer een kring van blinden zijn aan wie ik vraag om informatie in de hoop zo de waarheid te achterhalen. Een blinde die aan blinden vraagt … Natuurlijk hebben zij het antwoord niet, net als ik. Maar stap voor stap begin ik te zien dat ik alleen door thuis te komen via de lange of de directe weg waarheid zal kennen. (Pas) dan begint het leven. De lange weg doorzie ik nu. Incarnatie na incarnatie opklimmen langs de ladder met het idee dat dat nou eenmaal de weg is. Zo werkt dat. Elke incarnatie kom je een stapje verder maar ondertussen sta je stil. Vandaag kreeg ik (weer) de vraag ‘als er een directe weg is, zou je die dan nemen’. En nu voel ik in mezelf die keuze. Ja, ik wil nu de directe weg nemen. De lange weg zou nog vele vele incarnaties vragen maar nu ik deze weg zie is die vraag natuurlijk retorisch.

In de stof geef ik het afscheid vorm. Ik heb het huurcontract op de plek waar ik nu zit opgezegd. De winkel is bijna leeg. De schilderijen van Ronny Staub verhuizen naar een nieuwe locatie waar ze op 15 december eenmalig als overzichtstentoonstelling te zien zijn. Van de mensen die ik al een tijd begeleid zijn er nu nog een paar over en als in mij het afscheid voltooid is dan vormt zich een nieuwe (licht)kring die geen kring is zoals we tot nu toe kennen. Het licht in mij is aan het stabiliseren zoals ik dat ongeveer 3 jaar geleden wenste. Dat het er zo uit zou zien kon ik toen niet vermoeden … Ik ben op weg naar huis (en neem de directe weg).

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!