Selecteer een pagina

Acsensie gebeurt

Dagboek over Levend Meesterschap – 3 april 2018

Een diepe ontspanning ervaar ik de laatste weken. Een ontspanning waarin de stilte die God is, en werkelijk niets is, tot leven komt in en door mij heen. Je kunt er nu, als jij dat wil, contact mee maken en daar ervaren dat je niets hoeft te doen, geen kracht hoeft te zetten, niets hoeft te zoeken, geen healing, geen zwaar werk meer. In die leegte, stilte, daar waar essentie is gebeurt ascensie. Daar ervaar je dat het goddelijk plan zich ontvouwt en dat jij in vloeibaarheid deel uit kunt gaan maken van het organische manifesteren van een nieuwe werkelijkheid vanuit jouw diepste binnenste. Vanuit de kern van elke cel in je lichaam komt het licht voor de/een nieuwe werkelijkheid tot leven.

Ik kies ervoor te spreken over een/de nieuwe werkelijkheid omdat het mij niet bekend is hoe die werkelijkheid eruit gaat zien en ik ook niet wens op enige wijze van invloed te zijn op de uitkomst. Ik zie het als mijn heilige taak houders te manifesteren die, wat ascensie in de weg staat, ruimte geven om vloeibaar te worden en te transformeren terug naar hun oorspronkelijke ofwel heilige staat. En daar komt wat jij kunt doen aan het licht. Daar kun jij in persoonlijke verantwoordelijkheid en innerlijk leiderschap komen en jezelf wanneer je kunt afstemmen op het lichtveld/quantumveld waarin je vloeibaar aanwezig bent in je lichaam. Jezelf organiseren, opruimen, je persoonlijkheidsstructuur en je fysiek-energetische aanwezigheid transformeren.

In die aanwezigheid ervaar je eenvoudigweg wat gebeurt. Onvoorwaardelijk, oordeelloos, zonder verhaal, zonder reactie. Dan is er alleen nog respons die doordrongen is van het goddelijke terwijl jij als mens jezelf organiseert. Waar het licht door oude pijn, trauma’s en hardnekkige massa’s (in intense ervaringen gestolde energie/liefde) heen beweegt, ben jij het die in helder bewustzijn kiest je niet langer te verzetten, om toe te geven en je over te geven aan dat wat zoveel groter is dan wat je met je mens bewustzijn kunt overzien. Dan verruimd je bewustzijn en herinner jij je wie je bent, wat je bent en wat je oorsprong is. Dan kom je terug in de kern waar je samensmelt met je oorsprong, de bron ofwel God. En in die hereniging gaat het diepste verlangen van je wezen in vervulling. Daar is bereikt waar je al zolang naar streeft en op wacht. Daar stopt het zoeken, het harde werk en ervaar je die diepe ontspanning waarin je beseft dat je alles wat je dacht te moeten zijn, alles dat je overeind hebt gehouden en voor waarheid aannam (ook al was het nog zo spiritueel), achter je kunt laten, om met een nieuwe geboorte de nieuwe werkelijkheid te betreden in autonomie, energetische soevereiniteit en meesterschap.

En in die staat waar jij je niet meer mengt in de goddelijke stroom, daar gebeurt organisch en van nature ascensie omdat niets de evolutiestap die nu gebeurt nog in de weg staat. Er is niets anders dan God, het goddelijke, essentie of het licht waar vanuit ascensie gebeurt. Ascensie kan dus alleen maar gevolgd worden en in dat proces kun jij kiezen waar je nog vanuit dualiteit, vervorming of ego komt daar verandering in te brengen. In die wrijving van dat proces van het ontmoeten van jezelf in je donkerste en dichtste energieën ben je nu vloeibaar aan het worden. De toename van de lichtkracht in het ascensieproces maakt dat het oude vanzelf transformeert. Stop het lichtwerk en open in de belichaming van je licht. Wordt/ben een bron van licht waar wie maar wil in resonantie mee kan komen om zelf te smelten en vloeibaar te worden. Daar hoef jij nies meer voor te doen dan aanwezig te zijn, te handelen, te spreken, te dansen, klank te geven en vorm te geven aan het goddelijke dat door jouw heen stroomt. al je talenten en vermogens, elke handeling en ieder woord dat je spreekt zijn dan doordrongen van essentie en raken diep aan zonder dat jij daar kracht voor zet.

En dan ontmoet je wie dan ook in heilige relatie. Dat is de innerlijke samensmelting met de bron die maakt dat jij als het heilige zelf bestaat. Van daaruit opent het heilige in relatie met wie je ook ontmoet. In resonantie, zelfs terwijl dat niet meer jouw verlangen is, opent wie dan ook op zijn of haar eigen tijd in vloeibaarheid en sluit aan op ascensie. Omdat er in jouw vloeibaarheid ‘heerst’ is er in wie je ontmoet geen resonantie meer op weerstande, verzet en pijn. Methoden, manieren, vaste vormen en van te voren vastleggen wat de uitkomst zou moeten zijn kan niet meer. Wat overblijft is die nieuwe werkelijkheid (die niet vaststaat in vorm of manier) waarin vanzelf transformatie, verandering en evolutie worden toegelaten in en door het lichaam heen.

Er is geen doel, er hoeft niets bereikt te worden, ascensie gebeurt.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!