Selecteer een pagina

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 20

Ascensie gebeurt

Ascensie kun je niet doen. Ascensie is het gevolg van de evolutie die nu gebeurt. Dat proces kan in je mentale, emotionele en fysieke lichaam intensief zijn en alles dat je tot nu toe voor waar hield overhoop halen. Je houvast valt in duigen, de bodem verdwijnt onder je voeten. Je weet niet meer wie je bent. En misschien nog wel uitdagender, je weet ook niet wie je aan het worden bent omdat wat nu op aarde geleefd gaat worden nog nooit is gedaan.

Zelfrealisatie, trainen in meesterschap en kringen opzoeken waar het spirituele groeiproces echt is, dat is wat je aan kunt gaan. Je overtuigingensysteem op de schop nemen, de verschijnselen en ervaringen in je lichaam en energie serieus nemen en leren om in helderheid, beheersing ofwel meesterschap in wat er ook gebeurt aanwezig te zijn. En dat is de kern. Kun je aanwezig zijn en blijven en wat zich afspeelt in je leven? Kun jij je openen voor wat daarin aan het licht komt dat je nog niet kent van jezelf?

Dan blijft over dat je datgene waar mensen over het algemeen niet zo goed in zijn je eigen maakt: afscheid, vergeving, toegeven, toelaten en overgave. Maak je je die vermogens eigen dan word je vloeibaar. In de ervaring zelf verandert je oude reactie of gedragspatroon naar respons vanuit een verruimd bewustzijn. Midden tussen de mensen, midden in de wereld leef je vanuit jouw licht, jouw stroom, individueel en verbonden in één liefde.

In die vloeibaarheid neemt de snelheid waarmee de ascensiestappen elkaar opvolgen toe omdat je een nieuwe tijdlijn betreedt. Een tijdlijn waarop je in overgave het nieuwe dat tot leven komt en deel wil worden van wie jij bent toelaat. Dan wordt ascensie een feest van licht omdat steeds meer het licht en jouw licht deel uitmaken van wie jij bent. In resonantie daarop transformeert ook jouw ervaringswereld en gaat het multidimensionale spectrum open. Daar ontmoet je een ongekende liefde, zuiverheid, puurheid en onschuld en ontdek je in wat voor wonderlijk tijd je nu op aarde bent.

Dit is het tijdperk van het licht. Geef je over, als je kunt.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!