Selecteer een pagina

Berlijn – multidimensionale vrijheid en eenheid

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 50

Met 4 kinderen en 6 volwassenen was ik de afgelopen dagen in Berlijn. In een wonderlijke stroom ontmantelden restanten van 3D ouderschap, leraarschap, leiderschap en oude spiritualiteit. Wat een schoonheid om te ervaren hoe vier kinderen waaronder mijn eigen dochter intuïtief (en nu nog grotendeels onbewust) het veld aanvoelen en op hun unieke manier vormgeven aan de transformatie. Stap voor stap openden de verbindingen onderling tot uiteindelijk ieders licht in in en door het lichaam tot leven kon komen. Een intensieve en bevrijdende ervaring in het veld van deze stad die de hoofdstad van de afscheiding genoemd zou kunnen worden. Een energetische en (nog zichtbaar als de muur in Berlijn) stoffelijke uitdrukking van de verscheuring door alles heen, die het jou en velen in de weg zou kunnen staan/staat om terug te komen tot de oorsprong, de bron ofwel tot God.

Het nieuwe lichtportaal voor universele vrede, eenheid en vrijheid door de dimensies heen ging open in het Holocaust monument. De Fernsehturm kreeg een hara of goddelijke uitlijning waarna de lichtmatrix (code voor de nieuwe werkelijkheid) tot leven kwam en de council of light een volgende puls gaf voor het activeren en openen van de nieuwe dimensie poort. In de Berliner Dom kon een diepe rust van start gaan waarin de terugkeer van het heilige (het geheel van alle dimensies in en door het lichaam heen) mogelijk was. Tot slot kon de stad in eenheid komen bij het stuk muur dat nog staat ter nagedachtenis. Op het niveau van de kelders van het hoofdkwartier van de Gestapo (jaren 30) zijn nog de restanten van de huizen te zien die tegen de muur aan stonden. En precies op die plek waren het de kinderen die weer voor gingen. Met de 6 volwassenen volgenden we de kinderen en kwam uit alle uithoeken van het universum het licht samen om in het geheel van de afscheiding de transformatie verder vorm te geven. Lang is de toegang tot het licht afgesloten. Nu zijn de dimensies voor steeds meer mensen weer te ervaren als één geheel. Daarna vertelden de kinderen uit zichzelf dat de stad nu als een geheel voelde.

Wonderlijk mooi om zo met volwassenen en kinderen in eenheid te door de stad te gaan in het besef dat het vrije wil is om daar te zijn simpelweg omdat het kan. En daar voorbij kwam antwoord op de vraag waarom ben je hier: ‘omdat God het wil’. En dat is de terugkeer van de universele wil ofwel van het heilige op aarde.

Na een prachtige reis nu tijd voor rust en integratie. Ik kijk er naar uit de prachtige verdieping in Nederland over te brengen en te ankeren.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!