Selecteer een pagina

Commitment is zijn waar je bent

Dagboekbericht – 13 augustus 2018

Na een heerlijke zomer pak ik de draad weer op met een dagboekbericht. Zojuist deed ik yoga (de 5 Tibetanen). Ik combineer die 5 oefeningen met andere yoga en in het openen van mijn nek en schouders voelde ik afscheid en verdriet en daarna realiseerde ik mij het volgende:

Ik ben gelukkig precies daar waar ik nu ben.

Vanmorgen nog nam ik mij voor mijn intenties voor de komende periode op een rij te zetten en dacht daarbij aan concrete dingen zoals: ik ontvang een overvloedige stroom van klanten in mijn praktijk en opleiding en heb een wachtlijst. En toen nam deze intentie vorm aan in mijn bewustzijn. Ik voel het huis waar ik woon en dat ik daar ben. Ik voel het verdriet van afscheid van de plek waar ik nu sinds 2003 woon en zoveel heb meegemaakt. Ik ga dit huis verkopen. Ik voel hoe ik hier helemaal ben en hoe ik daarin nu kan voelen dat het tijd is om te gaan. Ik voel mijn aanwezigheid in mijn liefdesrelatie met mijn vrouw, in het vaderschap en in mijn bedrijf waar ik in liefde samenwerk. Wow, wat een diepe liefde en vervulling voel ik dan. Dit is wie ik ben, dit is hoe ik wil leven, dit is wat ik te bieden heb, dit is het ware meesterschap.

De eenvoud en de diepgang zijn ontroerend. Terwijl ik deze woorden schrijf ervaar ik de expansie van dat gevoel, van die werkelijkheid van mijn hele wezen dat hier aanwezig is in mijn lichaam en besef ik dat ik steeds meer ervaar dat ik mijn licht belichaam ook als ik als mens mij zorgen maak, angstig ben of op een andere manier mij druk maak over verleden of toekomst. Als de storm gaat liggen dan is er keer op keer een nog diepere aanwezigheid dan voorheen. Ik ben in dit leven nog nooit zoveel hier geweest als nu.

En zo schrijvend, voelend en stromend opent in mijn buik en hart een diepe liefde voor het leven als mens en op aarde, in eenvoud. Hoef ik nergens meer heen en ben ik tegelijk vrij om te bewegen zoals ik wil. Een smaak van vrijheid die ik nog niet ken komt vanuit mijn basis tot leven en dan weet ik precies wat mij te doen staat. In relatie zijn met mijn vrouw, mijn kind, vrienden en familie is geen moeten, behoefte, verlangen of hunkering meer maar een willen, diep van binnenuit. Niet meer vanuit eenzaamheid of tekort maar vrij. Mijn bedrijf voeren en vormgeven wordt pure vreugde omdat ik weet dat dit is wat ik wil doen in dit leven en dat ik het ben vanuit de kern van mijn wezen die niets liever wil dan daar vorm aan geven.

Ik ben benieuwd wat deze intentie jou brengt en hoe jij commitment ervaart?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!