Selecteer een pagina

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 29

Convergentie – ofwel relatie in 5D

Convergentie betekent letterlijk ‘samenkomst in één punt’. Het op één punt aanwezig zijn van alles. Dat punt ben jij. Het centrum van het universum vanuit jouw perspectief. Alle dimensies, alle werkelijkheden en alles en iedereen waar jij je bewust van bent, en natuurlijk meer. Onbewuste velden en ruimten in bewustzijn liggen klaar voor integratie of als potentieel dat tot leven kan komen in jou als mens.

Om te beginnen een voorbeeld: ik ben nu 9 jaar samen met mijn vrouw. Zij is op dit moment op reis. Terwijl zij een heel eind verderop geniet van een prachtige ervaring is zij vol aanwezig in en door mij heen, en ook door mijn dochter heen. En in vreugde genieten wij samen van de eenheid die levendig en haast tastbaar in een multidimensionale ruimte bestaat. Geen gemis maar een directe uitwisseling en de verrijking die deze ervaring over en weer brengt. Bij thuiskomst zijn de woorden fijn maar haast niet meer nodig omdat al bekend is wat in de kern nieuw tot leven is gekomen in ieder van ons en in ons samenzijn als gezin.

De afgelopen maanden waren een voorbereiding waarin ik steeds meer het in en door mij heen aanwezig zijn van mensen, lichtentiteiten/lichtmeesters, lichtgroepen, sterrenportalen, lichtschepen en veel meer ervaar. Met als draagvlak of bedding van vertrouwen en liefde het volledige samenvallen met mijn vrouw, met een aantal vrienden, met familie (ja, ook mijn moeder en wat een machtige vrouw is dat) en de mensen waar ik mee samenwerk. Of de ander dat ook zo ervaart maakt voor mijn beleving niets uit. Ik kies intiem en kwetsbaar in de wereld aanwezig te zijn. 100% commitment in relatie. Waar ik dat nog niet kan toont zich. Wrijving, weerstand of verzet om wat of wie dan ook door mij heen aanwezig te laten zijn is vloeibaar geworden, omdat ik weet wie ik ben in mijn licht. De angst dat er iets door mij heen werkzaam is dat niet zuiver genoeg, licht genoeg en integer genoeg is is zo ver afgenomen, dat ik nu grotendeels alleen nog maar aantrek wat ik wens te ervaren. Juist die angst is de energiebron die in het multidimensionale veld, en dus ook op aarde, het tegendeel van je wensen aantrekt.

Mijn energetische begrenzingen, de bewust ervaren uitstraling van wat ik vanuit essentie/mijn hoger zelf wens te zien verschijnen in deze werkelijkheid, zijn dusdanig krachtig geworden dat alles zich moeiteloos manifesteert. Ja, natuurlijk leer ik, ben ik leerling meester en ontmoet ik, net als ieder, wat ik nog niet ken in mijzelf. Maar niet langer kies ik mij daar vanaf te wenden of in angst op te letten of ik wat er in mijn bewustzijn leeft wel of niet toe moet laten. Grenzen zijn niet meer nodig. Al die energie komt beschikbaar voor manifestatie in overgave aan mijn licht.

En in die vloeibare gronding, in dat fundament van liefde, kom ik met de relaties die ik nu leef tot expansie in een steeds grotere ruimte die zal eindigen in alom tegenwoordigheid. Een aanwezigheid op alle lagen, door alle dimensies heen in elke relatie, in de wereld, op aarde, in de mensheid en door al wat is heen. Dat is de mogelijkheid die nu voor ieder mens beschikbaar is. Of je zover bent je angst om zo intiem te zijn met één ander, om daarna die intimiteit uit te breiden naar steeds meer mensen en daar doorheen in een steeds grotere ruimte in eenheid en liefde te komen, dat hangt af van jouw wensen en jouw keuzes. In die beweging manifesteert een verlichte mensheid die zich bewust wordt dat verbondenheid altijd bestond en dat alles en iedereen altijd al in en door de ander heen aanwezig was. Er was alleen geen waarneming van waardoor de potentie in de verbinding niet vrij kon komen.

Met jouw (ontluikend) meesterschap ben jij het die in vrijheid ervaart wie je bent als licht. En in die vrijheid ontdek je wie of wat er als verrijking van jou tot leven komt als deel van jouw bewustzijn. Relatie opent voorbij de fysieke ontmoeting van mens tot mens in bewustzijn door de dimensies heen. En wat een rijkdom is daar te vinden en te ontmoeten. Sta jezelf toe die rijkdom onvoorwaardelijk te ontvangen en te geven en expandeer in je aanwezigheid in samenwerking in liefde voor een nieuwe aarde. Het veld voor relatie in 5D of heilige relatie is beschikbaar. Stap je in?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!