Selecteer een pagina

Creëer jij vanuit liefde?

Dagboek over Levend Meesterschap – 31 mei 2018

Wat is de bron van waaruit je creëert? Is dat je vader of je moeder? Welke leraren zijn dat uit je jeugd of later? En hoe zit het met de verbintenissen die je in dit leven, in voorgaande levens en door de dimensies heen bent aangegaan? Vanuit hoeveel niet-eigen bronnen creëer je de werkelijkheid die je nu (bij herhaling) ervaart?

Als je stil wordt en diep ontspant uit het mens zijn zoals je dat tot nu toe leeft, dan kom je in contact met en val je stap voor stap steeds meer weer samen met de leegte, God, de bron in jezelf. Dan vallen één voor één de niet-eigen bronnen die je vanuit gewoonte en onbewustheid aanwendt uit elkaar. Tot ver in de sterren en diep in je ziel komen manipulaties, contracten, afspraken en verbonden aan het licht die je allang vergeten bent. Zelfs in dit leven heb je beloftes gedaan waarvan je weet dat je ze niet met heel je wezen ondersteunt of kunt ondersteunen. Dan zijn het valse of halve beloftes in plaats van creaties.

Zodra je gaat voelen dat je samenvalt met de bron in jezelf ken je weer het heilige dat je bent. In die liefde die dan het enige uitgangspunt voor creatie is weet je in elk moment wat de enige keuze is. Nee, niet jouw keuze vanuit een duale persoonlijkheid maar de goddelijke keuze die in elk moment in die stilte voorhanden is. Heel je leven zou wel eens binnenstebuiten kunnen keren. Volg je die stroom? Of grijp je in en wend je de bekende bronnen waar vanuit je gewend bent te creëren aan. In die diepe overgave is dat geen optie meer en is je vanzelfsprekende besluit te creëren vanuit liefde.

Steeds meer mensen zullen door zichzelf heen vallen en ontdekken dat er maar één ware bron is, en worden zo een bron van inspiratie, van licht, van liefde en van de vanzelfsprekende en moeiteloze creatie van een nieuwe werkelijkheid. Is liefde de enige bron van waaruit je creëert, dan vormt de werkelijkheid die je ervaart zich van nature naar jouw innerlijk. Dat is je grootste bijdrage, je heilige missie voor dit leven in de unieke kleur van jouw essentie, ziel, mens zijn ofwel je totale wezen. Laat jij je zien? Treed jij naar voren in dat licht, voorbij je beschermingen, als goddelijk wezen? Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en te zien in wie je werkelijk bent hier in je lichaam en op aarde. Welkom meester.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Volgende
Stilte

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!