Selecteer een pagina

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 22

Creëren in 5D – belichaming in overgave

Afgelopen week, en met name de laatste dagen, opent in mijn bewustzijn de ervaring van creëren in 5D. Ik neem je graag mee in de stappen die zich de afgelopen dagen ontvouwden en die voerden tot een immense verdieping in belichaming, overgave en creatie in de nieuwe werkelijkheid.

Vorige week donderdag sprak ik met mijn vrouw over onze plannen voor een nieuw huis. De volgende dag toonde mijn Zwitserse vriend, schilder en architect Ronny Staub, het model van een organisch geometrisch woonhuis en voelden hij en ik meteen de energie daarvan tot leven komen in ons lichaam. Eerder al heeft hij een gebouw ontworpen voor de ankering van ‘de lichtmatrix’ op aarde. Daarna stuurde een vrouw uit Utrecht mij informatie over bouwgrond waar heel veel ruimte is voor eigen initiatieven.

3 dagen geleden werd ik vroeg wakker en bevond mij in het woonhuis. Een haast tastbare ervaring. Ik kon de hele binnenkant van het huis zien, voelen en ruiken. Ook de details van de inrichting en geometrie in elke detail kon ik zien. En, ik kon in mijn lichaam waarnemen hoe de energie van het huis voelt. Hoe het voelt om in het huis te wonen. Een sensationeel gevoel van de natuurlijk hoogst mogelijke afstemming en uitlijning en de ankering van het licht op aarde. Een vanzelfsprekende en puur natuurlijke ervaring van het tot leven komen van een nieuwe werkelijkheid in mijn lichaam.

Daarna opende ook de ervaring van het lichtmatrix gebouw. Ook daar kon ik rondgaan en zag nog meer van mijn dromen vorm aannemen in het veld dat het gebouw op aarde ankert. Een expansief veld, dat zoals een piramide tot in de wijde omgeving de trilling verhoogt. Nu open, toegankelijk en beschikbaar voor wie wenst de 5D werkelijkheid te betreden.

De dagen na deze ervaring voelt het regelmatig alsof ik al in die werkelijkheid van deze twee gebouwen en nog veel meer leef. De architectuur voor een kleine lichtstad komt in mij tot leven. Ik ben ontroerd in die werkelijkheid rond te gaan in het besef dat met mijn keuze deze tijdlijn vorm aan zal nemen.

En gisteren en vandaag expandeert dit bewustzijn, door mijn bedrijf, mijn gezin, mijn familiesysteem en zielengroep en door de aarde heen. Het totaal van deze werkelijkheid ervaar ik nu van binnenuit en in een vloeibare gronding ben ik moeiteloos en diep aanwezig in de volle potentie van mijn hoogste bedoeling. ‘Ik creëer’ is overgave geworden, waarna wat ik wens, terwijl daar geen 3D duaal ego bewustzijn meer in bestaat, tot leven komt in mijn lichaam.

In al deze stappen heb ik niets anders gedaan dan aanwezig zijn en ervaren hoe de visie in mijn lichaam tot leven komt. En hoe mijn essentie, hoger zelf ofwel mijn licht tot leven komt in de vorm. In de overgave, die in voorbereiding op en met de volle maan eclips is open gegaan, ervaar ik hoe creatie gebeurt en hoe mijn grootste dromen vorm aannemen terwijl ik daar niets anders voor doe dan toelaten. Een sensationeel nieuwe en bewuste ervaring van manifestatie. Wat in mijn werkelijkheid verschijnt is wat ik wens ofwel: ik ervaar wat ik creëer en ik creëer wat ik ervaar.

Dat is Levend Meesterschap, en, wat is er een hoop te leren en te integreren. Nog maar eens besef ik dat ik steeds weer opnieuw begin. Ik leer en geniet. Hoe creëer jij?

Foto: de nieuwe aarde

 

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!