Selecteer een pagina

De ascensiepoort is open

Dagboek over Levend Meesterschap – 22 maart 2018

Met de lente equinox afgelopen dinsdag voelde ik een portaal open gaan. Ik was wat in verwarring omdat in mijn hoofd de equinox op de 21ste staat. Toch was er onmiskenbaar de energie van een grote opening. Op de 21ste zelf kwam ‘s avonds een groep mensen bij elkaar voor een meesterworkshop Ascensie. Duidelijk werd in de loop van de avond dat het lichaam en de persoonlijkheid in het licht van ascensie vloeibaar worden en daarmee matchen met de vloeibaarheid van het ruimere wezen dat elk mens is. In de basis opende heel direct, warm en stil aansluiting op ascensie zelf in het besef dat ascensie gebeurt. Een binnenstebuiten keren, het licht voor een nieuwe 5D werkelijkheid dat van binnenuit het mens lichaam tot leven komt en uitstroomt. In het vloeibaar worden is het het toelaten van die beweging in en door jezelf heen waarmee de ascensiepoort opent. Loop je synchroon met die beweging dan kan het zijn dat je stabiliteit gaat ervaren en de ‘ascensieverschijnselen’ afnemen.

De afgelopen weken heb ik op dat vlak als intensief ervaren. Wisselend verkouden, kriebelhoest, koorts, aan het licht komen van verdichtingen en veel meer. En, tegelijk ervaar ik vreugde, diepe stilte en warmte in mijzelf, in ontmoeting en in het werk dat ik doe, omdat ik ervaar hoe de afscheiding door de dimensies heen transformeert en de multidimensionale ruimte één geheel wordt in en door mij heen. Iemand noemde het tijdens de avond het hart van God en daarna het ascensiehart dat door de basis heen, door de ascensiepoort heen tot leven kwam. Op de vraag hoe het met dit portaal is gesteld in het collectieve bewustzijn was maar één antwoord mogelijk: ascensie gebeurt. Niemand doet het, wel kun jij kiezen de beweging in en door jezelf heen toe te laten. Daarmee versterkt de impuls en neemt de kracht toe. Tegelijk is het nu nog steeds aan ieder mens zelf te kiezen deze beweging te volgen. Die autonomie en energetische soevereiniteit geeft je in het toe-eigenen daarvan stevigheid en uiteindelijk stabiliteit in je aanwezigheid in de vibratie van de 5D nieuwe werkelijkheid.

Sta je deze poort toe te openen in en door je basis heen?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!