Selecteer een pagina

De kracht van klank

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 37

Eerst was er klank, ofwel frequentie. En daarna was er licht. Dat is hoe het bij het begin van alles is gegaan. Klank ligt aan de oorsprong van alles en heeft het vermogen alles terug te brengen tot de oorspronkelijke, heilige staat.

Geluidstrilling beweegt door alles heen. Wat het ontmoet wordt doordrongen en verandert daardoor moeiteloos. Je weet vast dat je muziek kunt voelen en dat dove mensen op die manier van muziek kunnen genieten. Aan de trillingen voelen zij de muziek en hebben van daaruit een ervaring van de muziek die dichter bij de kern van de kracht daarvan kan zou kunnen liggen dan het horen met je fysieke oren. Kun jij zo diep luisteren? In de stilte aanwezig de klanken voelen en door je heen laten komen?

Als klank aanraakt dan regenereert het fysieke lichaam. Vervormingen, fysiek of energetisch, transformeren, en energetisch keert je lichaam terug naar de oorspronkelijke staat. In wetenschappelijk onderzoek is succesvol met een specifieke frequentie kanker genezen. Die frequentie doordringt moeiteloos het lichaam en eenvoudig gezegd komt de ‘disharmonie’ terug in harmonie met essentie waardoor jouw lichaam (weer) de uitdrukking van het goddelijke of heilige is in de vorm.

Ook in je persoonlijkheidsstructuur ofwel je mentale lichaam, je emotionele lichaam en door alle lagen van je wezen dringt geluidstrilling door tot in het uiterste. Dat is een aanraking van heel je wezen als degene die klank geeft in dat verruimde bewustzijn kiest te leven en zichzelf getraind en voorbereid heeft om daar op aarde uitdrukking aan te geven. Alle filters ontmanteld en direct het licht of essentie in klank. Dan openen in wie door die klank wordt aangeraakt nieuwe mogelijkheden in bewustzijn en transformeert moeiteloos wat daar niet mee in harmonie is.

Wil je ervaren wat de kracht van klank is? Ik werk samen met een aantal professionele zangers. Regelmatig komen we bij elkaar om te openen in die staat waarin direct klank gegeven wordt aan essentie. In helder bewustzijn, beheerst en in meesterschap en vakmanschap. Wow, wat komt er in die ontmoetingen veel in beweging. Diepe aanrakingen in het klank geven zelf.

Voor een indruk van de kracht van klank deel ik onderstaand een link naar een klankfragment op het onderwerp Balans.

 

 

Wat ervaar jij?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!