Selecteer een pagina

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 24

De kracht van licht.

Overweldigend is de ervaring van de toenemende kracht van licht, collectief, in groepen en ook mondiaal. De kettingreactie die in de energie van de volle maan afgelopen woensdag in gang is gezet dendert voort en brengt geweldig veel in beweging. De poort van liefde ofwel de sterrenpoort (stargate) komt tot leven in de basis van heel wat mensen die ik ontmoet. Wat een licht komt er nu tot leven op aarde.

Gisteren gaf ik een avond over het innerlijk kind. Van begin tot eind bewoog het licht door hardnekkige massa’s heen. Dat zijn traumatische indrukken uit dit leven die als gestolde energie in je onderbewuste blijven bestaan. Hele diepe processen die jarenlang niet zijn aangegaan komen nu onvermijdelijk op gang. Vergeten/verdrongen ervaringen komen vrij waardoor de vervormde liefde die vast zat weer tot je beschikking komt. Ondanks jezelf dringt het licht van binnenuit door waar je energie donker en zwaar is en komen onbewuste kernovertuigingen plus de energie daarin vrij. Een heel nieuwe mogelijkheid komt tot leven. Een verandering van gezichtspunt vanuit de liefde die vrij is gekomen als creatief potentieel voor een gewenste ervaring.

Ik creëer de werkelijkheid die ik wens te ervaren.

Voorbij de trauma’s van dit leven wordt al snel helder vanuit welke zielenstukken jij precies deze ervaring hebt aangetrokken in dit leven en hoe jij dus als dader en slachtoffer daarin aanwezig bent geweest. Het meest integere antwoord op de vraag ‘waarom heb ik dit ervaren’ is: ‘omdat ik het wil’. Dat kan in het geval van seksueel misbruik, een ernstige ziekte of een faillissement een bittere pil zijn voor het ego/de duale persoonlijkheid. Vanuit persoonlijke verantwoordelijkheid echter is het vanzelfsprekend dat jij het was die vanuit een onbewuste laag een intens verscheurende ervaring manifesteerde in je leven. Dat iets of iemand anders matcht met jouw onbewuste wens is een universele wetmatigheid. Het universum kent geen onderscheid en geen oordeel. Elk wens manifesteert. Ik schrijf deze woorden met compassie, mededogen en empathie voor de ervaringen die je geen mens (kind) toewenst en voel de kracht van licht in het bevrijden van het potentieel van de verlichte mens in mijzelf en in de wereld toenemen.

Anders dan met de ‘me too’ beweging gaat het er nu om een nieuw perspectief aan te nemen. Om van binnen naar buiten te gaan leven en te gaan kijken vanuit je licht, je essentie, je hoger zelf door de 3D lagen heen. Dan ga je de creaties van binnenuit ervaren en ben je in de pijn aanwezig. Je leeft op de kale rotsbodem waar niets meer overeind staat van wie jij dacht te moeten zijn. En daar, in die diepte, daar kan je licht ankeren in jou als mens. Elke by-pass, bubble of spirituele wolk wordt ooit doorgeprikt. En de val uit een illusie van eenheid of heelheid is heel hard. Als je reacties op het voelen van de pijn, de haat of het trauma zelf afnemen word je steeds meer vloeibaar. Je houvast aan pijn, lijden, angst en tekort neemt af. Je hebt geen 3D houvast meer nodig om hier te kunnen zijn. Dan word je gronding vloeibaar en kan de kracht van licht in jou tot leven komen.

Ik ben een oneindige bron van liefde, licht en leven.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!