Selecteer een pagina

De poort van het loslaten – 11:11:11

Dagboekbericht – 10 11 2018

Mijn dochter werkt, zoals kinderen (en nog vaak genoeg volwassenen) dat doen, de shift die gaande is uit via haar lichaam. Een rusteloze en slapeloze nacht met overgeven en natuurlijk haar behoefte aan nabijheid van pappa of mamma. En vandaag door de dag heen geen honger, nergens zin in, veel slapen tot aan het einde van de middag, na een wat langer slaapje ineens de ruimte opende om te vragen wat er gaande was.

Een aantal maanden heeft zij in ruimer bewustzijn veel van de beweging mee gedragen en waren Bibi en ik niet voelbaar in de drukte van de verhuizing en alle praktische stappen die daarbij kwamen en komen kijken. Maar gisteren opende hier in mijn nieuwe huis en in relatie met Bibi nog krachtiger dan voorheen de nieuwe ruimte waarin dualiteit eenvoudigweg niet bestaat. Stel je dat bewustzijn eens voor: non duaal.

Mijn dochter begreep dat en voelt de beweging. Op mijn vraag wat er morgen (11:11:11) gebeurt zei ze het volgende: ‘morgen gaat de poort van het loslaten open. Een gouden poort waar iedereen die wil doorheen kan gaan, en dan ervaren ze eenheid. Dan weten de mensen weer waarom ze hier zijn. Ik ben hier om de mensen te helpen zich te herinneren wat eenheid is, wat liefde is en wie ze zijn. Om daar te komen moet de wereld waarin alles gescheiden is achtergelaten worden. En hupsakee, de koorts is weg, de buikpijn is weg en haar levendigheid keert terug. Zo helder en eenvoudig. Nog niet helemaal klaar ligt ze nu in haar eigen nieuwe bed en is het verder een kwestie van de uitwerking in haar lichaam de tijd geven die nodig is.

Nu op naar morgen. Het SHINE event in Houten (tickets aan de deur verkrijgbaar – zie www.shine-event.nl) waar een hele hoop mensen die bezig zijn zichzelf voor te bereiden om het licht te gaan dragen of dat nu al doen samen komen. Wat gaat daar gebeuren?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!