Selecteer een pagina

De lichtkracht van mijn gezin – famailiekarma lost op

Dagboekbericht – 23 augustus 2018

In het vorige bericht schreef ik over de les in creëren en het licht dat vrij kwam. In verwondering en ontroering ervaar ik de afgelopen dagen heel pril het tot leven komen van de lichtkracht van mijn gezin. Aansluitingen op de oude werkelijkheid laten los en nog meer ontmoeten wij elkaar in het nu.

Alle drie zijn we de laatste twee dagen duizelig, een beetje misselijk, we dromen wat af en in vlagen van hitte komt het hele karma van ons gezin vrij. Alles dat met elkaar in vele levens beleefd is transformeert tot in de wortel waardoor ons licht samen kan komen en vermenigvuldigen. Een diepe wens gaat in vervulling: in liefde samen werken in het vormgeven aan ieders unieke blauwdruk. Mijn dochter was een paar dagen in periodes gloeiend heet en vanmorgen zei ze: “papa, vannacht heb ik heel erg liggen zweten en kwam het er allemaal via mijn hoofd uit”.

Nu zie ik in haar ogen het licht dat ik herken van toen ze pas geboren was. Dat zijn de ogen die alles zien: het licht, de dimensies, wie jij in essentie bent, je ziel en veel meer … Uit die ogen straalt het sterrenlicht. In die ogen zie ik de oneindigheid, de eenheid en de diepte van het universum. Daarin zie ik een oneindige onbaatzuchtige liefde. En daarin zie ik de reflectie van mijn eigen licht. Een diep ik hou van mij en van daaruit een waarachtig ik hou van jou dat toeneemt in kracht. Liefde die steeds groter wordt en expandeert. Af en toe denk ik dat ik ontplof zoveel licht, energie en liefde stroomt er door mij heen. Dat ervaar ik als de vermenigvuldiging van liefde. Doe je mee?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!