Selecteer een pagina

De zwarte nacht van de ziel

Dagboekbericht – 20 november 2018

Het sterven, oplossen ofwel integreren van de ziel wordt ook wel de zwarte nacht van de ziel genoemd. De periode van mijn leven die ik in voorgaand bericht beschrijf kan ik met terugwerkende kracht zo zien. En dan bedoel ik niet alleen de afgelopen 1 1/2 jaar maar kom ik uit een cyclus van incarnaties waarin ik heb gedwaald in het duister, zoekend naar een uitweg en steeds gevangen blijvend de herhalende patronen vanuit mijn ziel. Eindeloze strengen van levenslijnen, herhaalde ontmoetingen door levens heen, vormgeven aan niet-eigen bronnen, verheven doelen uit voorgaande levens, etc. De vermoeidheid komt nu vrij. Mijn ziel is moe. Ik heb het met name de afgelopen 1 1/2 jaar als opgeven ervaren maar zie nu dat het om overgave gaat. Dus vandaag zeg ik vanuit mijn ziel ‘ik geef me over’.

Ik geef me over in de handen van het goddelijke, essentie. Ik leg alles dat ik nog wil en wilde herhalen af en neem de stappen die nodig zijn om mezelf (opnieuw) leeg te maken. De integratie is gaande en nu begin ik er zicht op te krijgen wie ik aan het worden ben. Stap voor stap komt die versie van mij (die in bewustzijn natuurlijk al bestaat en altijd bestaan heeft) op de voorgrond. En zeker, hier en daar verzet ik mij nog. Dat zie ik dan ook in mijn buitenwereld, waar het niet stroomt in mijn leven. Daarin tot stilstand komen, ademen, contact maken, aanvaarden en dan in overgave komen om te zien wat er nog geen deel uit maakte van mij, wat nog niet geïntegreerd was. En zo zet de integratie door. De geïntegreerde mens in mij ontwaakt.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!