Selecteer een pagina

Fundament van liefde – diepgang en intensiteit in ontmoeting en relatie

Wat een intensiteit en diepte in de ervaringen gisteren en vandaag!

Na de workshop de kracht van licht die ik vandaag gaf ben ik thuis op de bank in slaap gevallen. Een diepe heldere slaap waarin wat sinds vrijdag tot leven is gekomen integreerde. Het was geen vraag of ik ging liggen en mijn ogen sloot. Het was ook geen onbewust wegzakken door vermoeidheid. Mijn hele systeem vertraagde, ontspande en kwam tot ‘stilstand’. Nadat ik wakker werd voelde ik hoe ik in het nieuwe bewustzijn vanuit de workshop tot leven ben gekomen. Pril, kwetsbaar, zacht en helder. Het mannelijke en vrouwelijke, de vader en de moeder, innig verbonden en in samensmelting, en daar vanuit het sterrenkind zoals dat vandaag in de workshop (opnieuw) naar voren kwam. Nog meer dan ik ken gebeurt nu alles vanzelf. De lichtkracht neemt toe waardoor grote verschuivingen in bewustzijn als vanzelf gebeuren.

Gisteren na het eten voelde ik het sterrenkind al naar voren komen. Ik vroeg of mijn dochter wist wat het betekent als je het samenzijn met iemand anders vanzelfsprekend vindt. Dat wist ze niet dus heb ik haar uitgelegd dat je dan niet meer door hebt hoe bijzonder en mooi het is dat die ander er is en kiest om bij je te blijven. Daarna vertelde ik haar dat het mij speet dat ik haar als vanzelfsprekend ben gaan ervaren en kon ik haar aankijken en bedanken dat ze bij ons en bij gekomen is. Haar ogen lichtten op en het sterrenkind in haar kwam (nog krachtiger) tot leven. Daarna zei ik ook sorry tegen mijn vrouw omdat ik ook haar als vanzelfsprekend ben gaan zien, heb ik haar gezegd dat ik haar eer en haar bedankt omdat ze kiest bij mij te zijn en te blijven. Het fundament verdiept en verstevigt. De liefde die daarin stroomt dat is waar ik van vergeten was dat die bestond en weet dat het mijn diepste wens is om die liefde in mijzelf en in relatie te ervaren.

Wat een weekend.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!