Selecteer een pagina

Multidimensionaal dagboek – dag 2

Discipel van Lao Tzu

Deze en vorige week rondde ik met een cliënt een meestertraject af. Tijdens de voorlaatste sessie kwam Lao Tzu bij haar. Ik vroeg wat hij kwam doen en hij liet mij weten dat zij één van zijn discipelen was. Diep geraakt en met tranen in mijn ogen liet ik haar weten wat ik zag en hoorde en ook zij was diep geraakt. Ik voelde eerbied in aanwezigheid van Lao Tzu en van de Levend Meester tegenover mij. Niet eerder heb ik één van de witte meesters zo tastbaar en zo dichtbij ervaren. Die lichtkracht zou zomaar een fysiek lichaam kunnen manifesteren.

De dag erna schreef ze dat ze het een prachtige ervaring had gevonden maar geen idee had wat ze nu moest doen. Ik heb haar gevraagd te ontspannen en zich te openen. Deze week ontmoette ik haar voor de afsluitende meestersessie. Tijdens het weekend had ze onverhoeds een diepe liefde voor zichzelf gevoeld. Een onvoorwaardelijk houden van zichzelf. Bij het delen van die ervaring kwam Lao Tzu er weer bij en kon zij openen in de oude vriendschap.

Ze vertelde dat ze zag hoe ongelofelijk veel intens licht Lao Tzu naar haar toe stuurde. Dat licht kon ze nu toelaten. In het openen zag ze vervolgens haar eigen licht en kon zien dat dat net zo krachtig was en ook uniek. ‘Ik zie mijn eigen licht’. Meteen zag ze zichzelf in het donker van schuld en schuldig zijn staan als een bron van licht, en besefte ze dat ze in haar ware natuur onschuldig is. ‘Ik ben onschuldig’ waren de bevrijdende woorden.

Steeds opnieuw ben ik verwonderd en geraakt door de eenvoud, schoonheid en kracht van de transformaties die gebeuren in het veld van licht van de nieuwe 5D werkelijkheid. Met ontzag en in dankbaarheid zie ik hoe in mij en om mij heen 5D in 3D integreert en vanzelfsprekend evolutie gebeurt en het nieuwe tot leven komt en integreert. Het tijdperk van het licht is nu echt hier. Ik geef me over aan mijn/het licht.

Tekening: Overgave door Irene Hoeven, januari 2018.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!