Selecteer een pagina

Dit was de laatste voorstelling – het theater van de ziel is gesloten

Dagboekbericht – 14 november 2018

Vele levens heb ik incarnatie na incarnatie geleefd vanuit mijn ziel in de illusie dat het daar om ging. Zielenafspraken, zielenkarma, inlossen van schuld, herstellen van fouten, vinden van tweelingzielen, etc. Een ruimte waarin ikzelf en velen met mij verstrikt waren of zijn. In herhaling patronen uitwerken, en natuurlijk zijn dat de lessen. Maar in die beweging kwam ik (en velen met mij) halen in plaats van brengen. En nu lost ook mijn ziel op, integreert in het ruimere dat ik bent, mijn hoger zelf, essentie ofwel in de geest. Daar is het stil of leeg. Daar is niets dat hier is gekomen om te halen, om te nemen en sta ik opnieuw in weer een ander bewustzijn op het punt waarvoor ik hier ben te gaan geven.

In eenvoud is het een gegeven, zoals een appel aan een boom groeit (quote Bentinho Massaro) dat ik hier ben om wie nog niet bewust is uit te leggen wie ze werkelijk zijn, hoe ze van daaruit kunnen gaan leven en hoe in de wereld een immens potentieel vrij te laten. En nog weer eens ga ik deze dagen door het opgeven, het wegkruipen en het terugtrekken heen om in het afscheid van mijn ziel, en de integratie van mijn ziel, te zien hoe ik voorbij mezelf kom. Voorbij wat ik denk hier nodig te hebben. Mijn bedrijf is dan niet meer en niet minder dan een voertuig waarmee ik wat ik te bieden heb in de wereld kan brengen. Niet om iets te bereiken maar om waarvoor ik hier ben vorm te geven: het doorgeven van bewustzijn, inzicht, kennis en wijsheid. En nog eens opnieuw in dit leven is het tijd om te kiezen.

Ik kies ervoor vorm te geven aan waarvoor ik hier ben. Ik geef in vrijheid wat in mij bekend is aan de wereld. Ik leef mijn hoogste bedoeling.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!