Selecteer een pagina

Draagkracht, draagvlak, wervelstorm, ongeduld, geduld en vertrouwen

Dagboekbericht – 12 oktober 2018

Sinds de nieuwe maan vliegt de energie om mijn oren. Ik zet alle zeilen bij om met twee voeten op de grond te blijven. Heel diep in mij is iets open aan het gaan. Ik probeer in de volgende alinea’s al schrijvend contact te maken en te ontdekken wat er gebeurt.

Vorige week, in de ceremonie met mijn gezin (die ik in een eerder bericht beschreef), opende in mij het dragen van mijn eigen licht op een nieuwe manier. Ik heb eerder gevoeld hoe groot de draagkracht van een mens kan zijn maar in deze ervaring kon ik door de dimensies en het aardse veld heen zien hoe immens krachtig we eigenlijk kunnen zijn. Hoe groot onze impact kan zijn en dat dat geen kracht of moeite vraagt. Het vraagt bewustzijn en belichaming. Het in en door je lichaam heen toelaten van een immens potentieel, van je en het licht. En daarin ligt de hele informatie voor waarvoor je hier bent, ofwel je hoogste bedoeling voor dit leven besloten.

De ervaring van het zien en voelen van dit potentieel is vergelijkbaar met wat ik in beschrijvingen hoor van mensen die Ayhuasca ceremonies hebben gevolgd. Een immense verruiming van bewustzijn en een intense bevrijding. Ik kies zelf voor de weg van bewustzijn, verruiming van bewustzijn en om de stappen die vanuit essentie komen in actieve overgave te volgen. Die weg vraagt geduld, vertrouwen en toewijding. De afgelopen vijf jaar heb ik mij voorbereid, ben ik diep in mezelf naar binnen gegaan, heb ik daar heel wat mensen in ontmoet en zie ik hoe ik nu klaar ben. Hoe draagkracht overgaat in het natuurlijke gegeven van een draagvlak waarin mensen die ik ontmoet het licht in zichzelf terugvinden. Nog verwonderd ervaar ik hoe de mensen die ik in mijn leven vind voor mijn ogen veranderen en ik laat de ervaring van vervulling toe, wetende dat dit is waarvoor ik hier ben.

Afgelopen week ben ik gestart met een social media campagne om zo meer mensen te bereiken met wat ik te bieden heb. En daarmee komt vrij wat nog niet in stevigheid is in mij. Daar waar ik me als afleiding nog afvraag of ik het daadwerkelijk kan en wil dragen. Precies daar waar ik het nog op eigen kracht wil en moet doen. Waar ik als afgescheiden ik lichtelijk angstig mij afvraag waar ik aan begonnen ben. Ik voel hoe ik bang ben geweest voor mijzelf, voor dit immense potentieel, deze macht en dit licht, en hoe de verschuiving die nu gebeurt maakt dat dat allemaal vrij door mij heen beweegt. En dan besef ik mij twee dingen: ik draag mijzelf, en, ik ben het niet die het doet.

Ik draag mijzelf betekent voor mij dat ik niet opnieuw anderen hoef te gaan dragen. Dat ik ook hier het niet op eigen kracht hoef te doen. Ik ben dragend aanwezig. Ik leef vanuit mijn unieke licht en blauwdruk. Ik manifesteer een ruimte waarin wat vast zat in beweging komt en het licht op de voorgrond kan komen. Een steeds krachtiger lichtveld. Dat is wat ik en wat jij te doen hebben. Of en wat een ander wil en kan doen is (in autonomie) aan die ander om te beslissen, keuzes in te maken en de nodige stappen in te nemen.

Ik ben het niet die het doet betekent dat ik uit het ‘op eigen kracht doen’ stap. Dat ik uit de weg ga en ruimte geef aan essentie, het goddelijke of het licht om door mij heen te werken. In die ruimte ben ik niet alleen en ben ik het niet die het doet. Het is essentie die het draagt en daar val ik mee samen. En de vele meesters die daar in liefde samenwerken voel ik steeds dichterbij komen staan om de visioenen die ik in mijn lichaam tot leven voel komen te ondersteunen. En wow, wat een prachtige visioenen zijn dat.

En al schrijvend voel ik mijn lichaam en systeem ontspannen en verzachten terwijl de wervelstorm nog gaande is. Terwijl het openen diep binnenin mij verder doorzet. Daar voel ik de kracht van het licht, de kracht van mijn licht, zich voorbereiden om in mijn lichaam en persoonlijkheid tot leven te komen. Eerst maak je je licht vrij, dan kies je voor je en het licht en daarna volgt van nature, stap voor stap en onvermijdelijk, de belichaming van je licht.

Ik geloof dat de weg naar binnen in mij nu zo ver is gekomen dat van nature de beweging van binnen naar buiten gebeurt. Mijn uitgangspunt is het licht en daardoor ontmantelt in mij wat daar niet mee matcht. Dat ervaar ik als een wervelstorm, als een innerlijk draaien. En daarin herken ik wat er deze week dichtbij met mensen gebeurde. In één week een heftige psychose, meerdere mensen die plotseling ernstig ziek worden waarvan het de vraag is of ze het gaan halen, planningen die niet mis kunnen gaan en ineens in duigen vallen en veel meer. Wat een wervelingen. En wat een gigantische krachten zijn er werkzaam. Mijn ontzag voor en besef van het voortdurende ontvouwen van het goddelijke neemt toe. Niets is nog persoonlijk. Het gebeurt.

Heel bewust koos ik gisteren met mijn vrouw Bibi in de wervelingen aanwezig te zijn. Wat gebeurt er? Wat laat dit mij zien? Opnieuw voelden we beide om ja te zeggen tegen het leven vanuit ons ware zelf, het integreren van ons licht en de overgang naar een nieuwe werkelijkheid. En vooral tegen het tot leven komen (de geboorte) van het hoogste licht in onze basis. En reken maar dat die ja de wervelingen (nog) niet minder maakt. Ik vermoed dat ik nog wel even nodig zal hebben om verder te integreren.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!