Selecteer een pagina

Eindelijk mijn ware zelf

Dagboekbericht – 30 augustus 2018

Tijdens de avondworkshop intimiteit gisteravond verschoof het missen van iets of iemand buiten mij naar binnen toe. Mijn God, wat heb ik mezelf gemist. Hoe heb ik het gemist om uitdrukking te geven aan wie ik ben, steeds nieuw, veranderend, vernieuwend. Hoe heb ik gemist de liefde, de vreugde, de humor, de pijn die ik ben vrijuit te leven. Hoe heb ik het gemist wie ik ben en waarvoor ik hier ben in vorm tot leven te laten komen, ongeremd, bruisend van levenskracht en vitaliteit, stralend.

Eindelijk mijn ware zelf huilde ik gisteravond in de armen van mijn geliefde. Als vrouw, moeder en meisje tegelijk hield ze mij innig vast. Een koestering die ik zo gemist heb omdat jongens nou eenmaal op moeten groeien als man. Stevig, sterk, stoer, flink en zeker niet zichzelf. Nog dieper voelde ik de kern van de vervorming van het mannelijke en vooral ook de vervorming van het mens zijn smelten, waardoor het pure dat ik in wezen ben nu de kern is van mij als mens. Ik leef, ik creëer, eindelijk mijn ware zelf.

Graag wil ik nu onder een dekentje kruipen en liever alleen zijn met mezelf. Mezelf innig liefhebben, intiem met mezelf in een heel diep ik hou van mij. Verinnerlijkt en tot inkeer gekomen ben ik nu. Er is geen buiten, geen ander, geen doel. Er is ik als die liefde in alles dat ik nu ben. Jezus, wat ben ik mooi.

Ken jij je ware zelf? Heb je de moed, vastberadenheid en passie om jezelf te doorzien tot je alleen nog maar je ware zelf ziet? Niet meer iets of iemand willen zijn. Alleen nog maar dat pure, heilige dat je in wezen bent. Kun je dit bericht lezen alsof je het zelf schreef?

Eindelijk mijn ware zelf ….

En dan ga ik over een week voor 9 dagen naar Zwitserland met een intieme groep een heerlijke periode in de Zwitserse bergen lucht, adem en ruimte geven aan ons ware zelf. Wat een geschenk aan mijzelf. Ik hou van mij, van mij alleen, en ik meen het echt (quote: Harrie Jekkers).

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!