Selecteer een pagina

En dan ontmantelt alles ….

Dagboekbericht, 20 december 2018

Dit is (voorlopig) het laatste dagboekbericht dat ik met je deel. Dank je voor je interesse in mijn schrijfsels. Ik wens je het vinden van de weg naar huis en het terugkeren in het ware leven toe.

Nu ik mij overgeef in de beweging blijft niets van wat ik deed overeind. Het contract bij Het Hoogeland (waar ik nu 1 1/2 jaar huur) heb ik opgezegd, de winkel is bijna leeg (laatste sale is gaande), de geplande workshops krijgen 0 aanmeldingen, mensen die opleiding volgden stoppen ermee in die vorm, het budget voor de fb advertenties is op waardoor de aanmeldingen voor de challenge bevrijd je licht stoppen, etc. Alles stopt, ontmantelt, komt tot stilstand. Daarmee kom ik los uit de ruimte, vorm, de stof en het lichaam. De tijd is ook aan het stoppen en daarmee mijn hechting in de zielenwerelden. En als dan alles leeg is dan is de ruimte vrij voor het tot leven komen van het grote genade licht, dat wat Christus werkelijk is. Het is aan het gebeuren. Ik geef me over.

Niet langer bent ik het zelf die een nieuw concept uitdenkt en in werking zet. Op eigen kracht (en wil) en vanuit de concepten die ik ken in ruimte en tijd. Niet opnieuw een herhaling van een vorm die heus wel lijkt op het licht maar nog steeds in afscheiding gaat over hoogmoed, arrogantie, afscheiding, manipulatie en het op eigen kracht een hemel op aarde creëren die mooier is dan de hemel zelf. Alleen nog wie ik in wezen ben blijft binnenkort over. En, daar begin ik voor het eerst in dit leven heel in de verte zicht op te krijgen. Wie ik ooit geweest ben voor de afscheiding uit eenheid, voor de eerste val. Ik kan het me maar amper herinneren omdat de veelheid aan concepten die er door de (in de tijd) duizenden jaren voor geschoven zijn nog levendig in mijn energie en herinnering bestaan.

Die ontmanteling en transformatie zet verder door. Waar mijn lichaam gebonden was in vorm/ruimte en tijd is nu het proces van volledige onthechting gaande en integreert het licht. Een wezenlijk andere perceptie, ervaring en staat van zijn als fysieke aanwezigheid in de stoffelijke werkelijkheid. Niet meer gevangen maar werkelijk vrij. Ik ben daar nog niet maar ik zie nu de weg. In ieder geval steeds de eerstvolgende stap op die weg. De invulling van een einddoel is allang uit elkaar gevallen en tegelijk zie ik nu hoe ik steeds gevallen ben voor de omwegen, de herhalingen, de verleidingen en in verslaving aan vorm en tijd mijn rondes heb gemaakt, vele vele 10.000-den jaren als het er niet miljoenen waren.

Nu ontmantelt de gevangenis. De illusie is doorzien. De gewoontes, het gedrag, de patronen, de neurologie bestaan nog en een diep verdriet, een frustratie en boosheid komen vrij. Hoe heb ik zo blind kunnen zijn. En terwijl ik daar van bijkom (h)erken ik dat ik nog niet zie, hoor en weet zoals dat ooit geweest is. Natuurlijk is alwetendheid, het werkelijke zien en ware vrijheid altijd beschikbaar geweest maar in het bij herhaling ‘vallen’ is wie en wat ik ben, een lichtwezen, ondergedompeld geraakt. Door nu zuiver los te laten en niet opnieuw vanuit angst, tekort of hoogmoed een vorm in de wereld te brengen vermoed ik te kunnen gaan meemaken wat vrijheid werkelijk is. In tijd en ruimte aanwezig zijn maar niet meer van tijd en en ruimte. In de wereld aanwezig zijn maar niet meer van de wereld. En daarmee begint 2019…

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!