Selecteer een pagina

Multidimensionaal dagboek – dag 6

Fietsen in genade (en in de regen).

Van al die prachtige bewustzijnsvelden ligt het kosmische heel dicht bij mij. Terwijl ik dat bewustzijn goed ken was ik in het eerste deel van een cursus kosmisch meesterschap die ik geef diep geraakt door de oneindige en onvoorwaardelijke liefde. Met Christus, Sananda, de Elohim, Metatron en vele anderen uit de hoogste regionen van het licht.

Prachtig om gisteren bij elkaar te komen voor de eerste sessie van deel 2. Terwijl we in het najaar werkten met de platonische vormen, gaat deel 2 uit de ‘structuur’ en openen we ons voor wat zich aandient. En wow, wat een prachtig veld ging er open!

Met alleen de top van een grote koperen piramide in het midden van de kring kon het hele veld binnen en buiten in stabiliteit komen. Een mega focus en aanwezigheid in zuivere macht en een hele directe afstemming op essentie. En, het kosmisch kind diende zich aan. Wat heeft dat kind hard gewerkt en wat een ontspanning geeft het, nu het in de handen van Christus, op een draagvlak van liefde in de basis thuis kan komen. Waar het naar voren komen in dat bewustzijn tot nu toe onveilig kon voelen, kon ieder van ons heel bewust ervaren dat het spreken, naar voren stappen en steeds krachtiger uitdrukking geven aan inzichten, visie, ervaringen en weten in het multidimensionale veld in vrijheid begon te komen. Meesterschap in kosmisch bewustzijn komt tot leven.

De staat van diepe ontspanning op alle lagen bracht ons het tweede deel van de avond in een ervaring van leegte waarin ‘het’ gebeurt. Dat wat zich nu ontvouwt in bewustzijn, in de evolutie, komt in die leegte levendig naar voren. En daar waren de piramides. Niet alleen de bekende maar ook vele andere op aarde. Allen kwam tot leven als houder voor de thuiskomst van het kosmisch kind in het lichaam en op aarde.

Het kosmisch kind is thuis in mij en op aarde.
Ik ontspan.

Daarna opende heel pril het huis van God, ook wel het huis van licht, in een nieuwe vibratie, en werd de basis gelegd voor de ankering van de nieuwe kosmische stralen. De stralen uit het huis van God die nu door ons heen komen in de volgende evolutiestap waarin jouw licht steeds dieper kan ankeren.

Onderweg terug naar huis fietste ik in genade (en door de regen), het altijd aanwezige en beschikbare kosmisch (of universeel) prana. Een oneindige bron van liefde, licht en levensenergie voor iedereen.

Ik leef in het hemelrijk op aarde. Wat een prachtig bewustzijn!

Dank aan alle deelnemers.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!