Selecteer een pagina

Galactisch lichtlichaam compleet – mijn hele sterrenlicht in en door mijn lichaam heen

Dagboekbericht – 13 oktober 2018

Af en toe is het aardse leven vol en nemen de vele praktische stappen de hele aandacht van Bibi (mijn vrouw) en mij in. Dan is er weinig ruimte voor uitwisseling in woorden, in aanraking en in seksualiteit. Een tijdje lang gaat dat prima maar als zo’n periode wat langer duurt dan begin ik te merken dat de veranderingen die door mij heen willen komen zich opstapelen. Een soort energetische obstipatie. Ik zoek naar een manier om zonder de uitwisseling met Bibi door te blijven bewegen maar merk ook dat ik het niet zelf ben die erover gaat wat, of en wanneer er een volgende stap genomen kan worden. En, regelmatig is het heel duidelijk dat er iets nieuws naar voren komt juist in de uitwisseling met Bibi.

En zo ontmoetten wij elkaar gisteravond in het besef dat ook seksualiteit nog verder uit de behoeftigheid valt en in de dienstbaarheid daarin het heilige levendig naar voren komt. Vol waren we (en zijn we) van de energie van het nieuwe dat al een week of twee niet in volle potentie was ervaren en doorgelaten. Gaandeweg opende zich het volgende: in intimiteit, aanraking en seksualiteit kon ik mijn hele galactische zelf als één groot lichtlichaam ervaren en zien hoe alle lichtlichamen, de energetische vormen van mijn levenservaringen in de sterren, nu samen komen en bundelen tot één lichtveld. Niet meer bang voor de kracht daarvan innerlijk en niet meer bang voor de kracht daarvan in de ander konden wij elkaar, in en door elkaar heen, ontmoeten in deze intensiteit van het sterrenlicht op aarde in de stof. De sterrenpoort opende in onze buik. Door die poort konden we, door elkaar heen, de reizen door het universum. Een vredig zweven in de leegte.

En daar was ook het Pleiadisch lichtlichaam van Bibi. Tot gisteravond kon ik haar niet voelen in die kleur en wist zij ergens in zichzelf wel dat ze ooit daar geleefd had maar had nog nooit eerder zichzelf in dat lichaam gevoeld en getoond. Een intense en liefdevolle verdieping in onze samenwerking, samensmelting en het licht dat door onze relatie heen uitstroomt deze werkelijkheid in.

Nu, de volgende dag, hangen we wat rond, zijn intiem samen met onze dochter en integreren van alles dat door ons heen is gekomen. De obstipatie is voorbij … Nu zien hoe we samen kunnen zorgen dat er steeds ruimte is, alleen of samen, om de veranderingen toe te laten en te integreren. De wervelingen zijn tot rust gekomen. Ik ontspan nog dieper.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!