Selecteer een pagina

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 13

Het gebeurt terwijl jij licht bent.

Wandelend in de prachtige en meters dikke sneeuw komt zojuist Ashtar weer in mijn bewustzijn en toont hoe hij met vele van de zijnen mij en de groep waar ik mee samen ben begeleidt. Ik ontspan in het besef dat ik alleen maar licht hoef te zijn en dat in dat licht vanzelf wat niet meer dient vloeibaar wordt en transformeert.

Met ontzag en een prille hele diepe vreugde die tot leven komt loop ik verder en zie hoe prachtige wezens uit het sterrenlicht (celestiaal) de mensen in de groep diep aanraken in wat aan het licht komt.

Een vrouw in de groep deelt dat ze een laag ontdekt waarin ze bang is voor wie ze is. De hoogste bedoeling die daar tot leven komt is haast teveel om te ontvangen en ja tegen te zeggen. En meteen daarna komt het verdriet van de eenzaamheid in het pionier zijn vrij. Voorlopers die vrijwillig zijn gekomen om de incarnatie van de generatie kinderen met 13 actieve DNA strengen die nu incarneren voor te bereiden.

Ik ben hier vrijwillig.
Ik leef omdat ik dat wil.

Prachtig om nu te zien hoe in iedereen het licht naar voren komt en we voorbereid zijn op het immense portaal dat klaarstaat in Val Sinestra waar we zo meteen naartoe reizen.

Een samenkomst van meesters uit alle dimensies en werkelijkheden. Het licht is oogverblindend….

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!