Selecteer een pagina

Geld in 5D – de terugkeer van het heilige in geld

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 45

In 3D duaal bewustzijn ben je afgescheiden van de matrix van geld. Geld geef je dan macht omdat het vanuit weerstand, verzet, pijn, tekort denken en afscheiding geen deel meer uitmaakt van jouw energie. Jij stroomt niet meer door geld heen.

In 5D bewustzijn stroomt van nature het licht voor een nieuwe werkelijkheid door geld heen. Dan zijn licht, liefde en dus God in al het geld van de wereld en keert het heilige daarin terug. Met het herstel van die verbinding heb je geen omwegen meer nodig. Je hoeft geen kracht meer te zetten en moeiteloos manifesteert de werkelijkheid die je wenste te ervaren. Geld wordt een natuurlijk onderdeel van de middelen die tot je beschikking komen. Niet het enige middel maar één van de middelen. Je opent voor alle mogelijkheden en laat het aan het universum langs welke weg de creatieve energie stroomt. Het universum staat dan achter je.

Geld hoeft dus niet afgeschaft of vervangen. Als dat gebeurt dan zal dat vanzelf gaan. Elk aspect van de 3D werkelijkheid kan door jou met intentie en bewustzijn doordrongen worden en transformeren tot het goddelijke er van nature levendig in bestaat.

Zondag gaf ik voor het eerst een workshop multidimensionaal leven. Na het openen in de vloeibare gronding en het voelen en ervaren van het tot leven komen van multidimensionaliteit in elk detail en aspect van het leven op aarde kon al voor de lunchpauze met de groep in het collectieve veld van binnenuit in en door de oude 3D matrix van geld de nieuwe aansluiting en mogelijkheid tot leven komen. Het veld activeerde volledig met het in de kring uitspreken van de volgende intentie:

Dit is de terugkeer van het heilige in al het geld van de Wereld.

Wat ervaar jij als je deze intentie in je bewustzijn toelaat, opschrijft of hardop uitspreekt?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!