Selecteer een pagina

Gids uit de sterren

Dagboekbericht – 18 augustus 2018

Tsjonge, wat gebeurt er weer veel. Door de vakantie heen en ook nu ik weer terug ben in Utrecht. Gisteravond ontmoette ik tijdens het vrijen de Galactische Moeder. Wow, wat een liefde, zachtheid en kracht tegelijk. Ze raakte mij diep aan. Met als basis mijn penis, ballen en prostaat kwam een heel nieuw lichaam tot leven en opende een nieuwe verbinding tussen mijn basis en mijn hart. En nu ik erover schrijf voel ik de verbinding tussen mijn prostaat, kern en basis en mijn pijnappelklier (het orgaan van het derde oog) in datzelfde licht openen. In de aanraking voel ik koestering, vergeving, compassie en mededogen. En ook bekrachtiging in seksualiteit en het zuivere van het mannelijke. Nooit eerder ben ik zo door een vrouw/vrouwelijke energie of aanwezigheid gezien in alles van het mannelijke in mij. Ik ontspan en geef me over.

Met die ervaring en in dat bewustzijn ben ik gaan slapen en droomde ik over het geven van een retreat zoals de retreat die 10-19 september voor de deur staat. Elke ochtend begint met het lichaam: yoga, tai chi, chi gong en wat in het moment ontstaat vanuit het nieuwe bewustzijn dat in het/in mijn lichaam tot leven komt. In mijn droom geef ik een retreat in intimiteit aan een flinke groep mensen. Het veld bouwt op zoals ik dat ken van voorgaande retreats en na drie dagen gebeurt er iets wonderlijks. 3 meesters (uit het licht of uit de sterren) voegen zich bij ons en maken zichtbaar hoe deze werkelijkheid een matrix van energie en licht is en niets is wat het lijkt. Dat ging over vermogens zoals de zwaartekracht opheffen ofwel zweven en over water lopen.

Vanmorgen deed ik yoga. Meteen voelde ik weer de galactische moeder. Ze toonde mij nogmaals de galactische vader, raakte hem diep aan. Daarna voelde ik in mij de galactische vader. De onvoorwaardelijkheid, onbaatzuchtigheid, zachtheid, daadkracht en het vuur/sterrenlicht. Wat een potentieel. Bij het ontbijt deel ik mijn droom en kijk ik de meester uit mijn droom nog eens in de ogen. Pas dan herken ik in hem mijzelf. Mijn innerlijke gids die ik een tijdje uit het oog was verloren. Dieper dan voorheen kan ik nu in contact treden met wie ik ben in de sterren en waarvoor ik hier ben in de vorm laten stromen. Stap voor stap voel ik het lichtveld voor mijn nieuwe leven volstromen. Ik geniet, ik vind het spannend en ik laat toe.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!