Selecteer een pagina

Grenzeloos potentieel – de ultieme overgave

Dagboekbericht – 26 september

Er is in jou, en in ieder mens, een grenzeloos potentieel beschikbaar. Kom je vanuit je conditioneringen, beperkingen en belemmeringen in vrijheid, dan komt dat potentieel in je tot leven. Je ware zelf, jouw unieke licht ofwel je blauwdruk en dus je hoogste bedoeling nemen door jou heen vorm aan in jouw wereld. In de overgave die dat vraagt gaat het vroeger of later niet meer over jou maar manifesteert een visie die het belang van alle mensen en al wat leeft dient. Je hele potentieel staat in dienst van het licht. Je kiest voor je licht.

Vorige week heb ik mijn huis verkocht en mijn nieuwe huis gevonden. Het tijdelijk gehuurde appartement op de begane grond is verhuurd. De cijfers van de koopsom voor mijn oude huis opgeteld geeft het getal 21. Het huisnummer van mijn nieuwe huis is nummer 21. En daar stop het niet. 2 plus 1 is in de numerologie 3. Ik blijf open om te ervaren wat nummer 3 is. Donderdag ga ik bij nog een mogelijke woonplek kijken. Zou huisnummer 3 voor ons kunnen zijn, of is er ergens anders in Utrecht een huisnummer 3 voor ons. Vanuit ons potentieel als gezin manifesteert in samenwerking een prachtige mogelijkheid op nummer 21. Durf ik nu door te gaan? Mag ik door gaan? Ik doe het! Ik kies ervoor nog meer van het potentieel en dat van mijn gezin te ervaren en vrij te laten en samen met mijn gezin te ervaren hoe wat ik nodig heb én wat ik wil in de vorm tot leven komt. Wat er door nummer 21 heen manifesteert zou nummer 3 kunnen zijn maar ook iets groters.

Dieper voelend in deze beweging maak ik contact met iets veel groters dan alleen ons nieuwe huis. Daar ervaar ik een visie waarin ik mijn vrouw Bibi ontmoet in het waarom van ons samenzijn en onze samenwerking. Daarin voel ik niet alleen haar en mijn hoogste bedoeling maar ook die van mijn dochter, en hoe dat potentieel nu samenkomt en vermenigvuldigt. Drie krachtige lijnen van licht die samenkomen in één punt. Wat een lichtkracht ….

Ondertussen vraag ik mijzelf ‘wat zet ik er nog tussen, en, waarom creëer ik het niet?’. ‘Waarom voel ik mij nog niet vrij om mijn hele potentieel vrij te laten?’. Ik blijf voelen en ervaren hoe ik mijzelf af en toe nog beperk. hoe ik me afhankelijk maak van de mensen om mij heen, terwijl ik voel dat de beweging doorgaat. Het idee dat het rustig is als alles in de vorm gemanifesteerd is laat ik gaan en ruil ik in voor het besef dat ik in rust aan het komen ben in de hevige wervelingen van de creatieve stroom die door mij heen komt. Natuurlijk zijn het golfbewegingen en zal de intensiteit dan weer hoger, dan weer lager zijn. Maar nooit is er niet meer dat potentieel in vrijheid. De poort is open. Ik stroom uit. Geen pauze, geen vakantie, geen afleiding. Wel ontspanning, rust en stilte als kern van de storm van creatie.

Wil jij ook je potentieel ervaren en vrijlaten? Maak dan contact met je belemmeringen, beperkingen, smoezen, uitvluchten en blokkades. Ontdek door voelend diep in jezelf naar binnen te keren hoe je nog op eigen kracht bezig bent en het grotere dat door jou heen wil komen afwijst of achterhoudt. In overgave val je ergens onderweg open en voel je hoe wat vele malen groter is dan jij als mens(je) door jou heen krachtige wonderschone werkelijkheden manifesteert. Hoe je opent voor dat wat door jou heen gebeurt terwijl jij het niet meer bent als afgescheiden ik die het zelf aan het controleren, manipuleren of doen is.

Geef je over. Ervaar je potentieel. Je bent grenzeloos krachtig.

Je reactie lees ik graag. Je kunt die onderaan dit bericht schrijven.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!