Selecteer een pagina

Multidimensionaal dagboek – dag 4

Iedereen beweegt naar hetzelfde punt.

Een wonderlijke verschuiving van gezichtspunt en gevoel ervaar ik de laatste tijd in gezelschap van mensen die veelal nog in de 3D aardse fixatie leven. Terwijl ik niets liever wens dan een mensheid die verlicht is, zie ik hoe elke ziel leert. Dat elk mens een ziel is onderweg naar datzelfde punt waar iedereen heen gaat, ook mijn moeder en mijn liefdespartner.

Voorheen was er in relaties weerstand of verzet in een onbewuste gewoonte naar de vibratie van de ander toe te gaan om hem of haar op te halen en mee te nemen naar de nieuwe werkelijkheid, ook mijn moeder en mijn vrouw. Nu ik ervaar dat ik steeds meer ontspan in het nieuwe ervaar ik innerlijke rust in het besef dat de oude labels van o.a. moeder, vrouw, partner, dochter en zoon een hele nieuwe inhoud krijgen. Niet meer gehecht aan ‘hoe het hoort’ en voorbij de gewoontes en gedragingen die zeker stellen dat het pijnlijkste van het onbewuste niet betreden hoeft te worden.

Op de kale rotsbodem, het diepste van de pijn van alles dat ervaren is (en nog ervaren al worden), zit ik nu en zie mijzelf als licht. Dagelijks leer ik van daaruit over empathie, integriteit en innerlijk leiderschap. Nu leer ik in elke ontmoeting, fysiek en in bewustzijn, op die bodem te zijn. Wel degelijk zie ik nog waar ik gehecht ben en wat dat mij laat zien. Is er een angst, is er een onbewust deel dat ik liever niet aankijk of voel? In een toenemende vloeibaarheid raak ik niet meer verstrikt in wat er aan het licht komt. Bouw ik geen weerstand meer op in mezelf, wat de ervaring ook is of laat zien. Ik raak niet meer gefixeerd in mezelf op iets dat voorheen niet gevoeld wilde worden. Ik blijf open, kwetsbaar, sensitief en bovenal bewust aanwezig in het multidimensionale.

En zo ervaar ik dat de uitnodiging die mijn vrouw mij ooit gaf, om voelbaar op alle lagen aanwezig te zijn, nu manifesteert als geleefde en intieme uitwisseling met meer en meer mensen. Dat het menselijke/het aardse een gelijkwaardig en geïntegreerd onderdeel is van mijn beleving in het multidimensionale. Een kwartje dat viel waarbij ik haast mijn hand tegen mijn voorhoofd sloeg. Het aardse menselijke is gelijk aan welke andere laag dan ook. Wat een bevrijding. Alle hechting aan en weerstand tegen het mens zijn laten los. Elk oordeel lost op. Niet langer heb ik het nodig vast te houden aan welke aardse vorm dan ook omdat ik vanuit elke laag van mijn wezen weet dat het mijn keuze is om op aarde te leven. Dat is ascensie. In de 3D werkelijkheid het oude paradigma van dualiteit ontstijgen met twee voeten stevig op de grond en je hele bewustzijn in je lichaam.

Wanneer ontmoet ik jou op aarde in al je lagen, met heel je wezen en jouw unieke licht geïntegreerd in wie je bent als mens? Ik kijk er naar uit.

Het is een genot om op aarde te zijn en mee te maken hoe de mensheid, de aarde en het universum evolueren.

Ik ben dankbaar dat ik besta.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!