Selecteer een pagina

Ik kies voor het licht

Dagboekbericht – 24 september 2018

Na een prachtige retreat in Zwitserland, mijn 45ste verjaardag en de herfstequinox ben ik er de komende tijd weer regelmatig met een dagboekbericht.

En wat een verjaardag was het! Met de ervaring van de intimiteit, diepgang en het heilige in en met mezelf en de deelnemers aan de retreat op zak kon ik zaterdag avond bij een feestelijke samenkomst vanuit mijn ware zelf kenbaar maken: ik kies voor het licht. Ik had mij niet voorgenomen dat te gaan doen maar toen ik begon met spreken kon ik ter plekke niet anders dan mij helemaal laten zien. De mens die ik ben, mijn ziel en mijn essentie en zo ieder die kwam uitnodigen zijn of haar licht in zichzelf naar voren te laten komen.

In elke mens en in elke ontmoeting van 2 of meer mensen is een immens potentieel beschikbaar. Meestal komt dat potentieel niet tot zijn recht omdat bijv. verwachtingen, geheimen en verborgen agenda’s de zuivere manifestatie van het goddelijke, van essentie, in de weg staan. Het pure van wat tot uitdrukking wil komen vervormt of komt helemaal niet door. Zaterdag avond kon het hele (zuivere) potentieel van de 30 mensen die samen waren vrij komen. En in dat openen konden het licht en de liefde vermenigvuldigen. Want dat is wat er gebeurt als twee mensen die daarin geopend zijn elkaar treffen. De avond zelf en ook de dagen daarna voelt alsof er een poort open is gegaan en een hele nieuwe ruimte beschikbaar is gekomen. In die ruimte is er balans, stabiliteit en continuiteit in de aanwezigheid van het licht. Ik geniet.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!