Selecteer een pagina

In en door elkaar heen tot en met ons lichaam

Dagboekbericht – 30 augustus 2018

In het vervolg op al het balanceren, samensmelten en integreren van nieuwe aspecten van het mannelijke en het vrouwelijke opende gisteren een hele nieuwe lichtmatrix door mijn lichaam heen. In ontmoeting en intimiteit met mijn vrouw Bibi voelden we hoe een nieuw lichaam van licht tot leven kwam. Eerst voelde het breekbaar en in ons lichaam prikkelbaar en geïrriteerd. Maar met het tot leven komen in ons bewustzijn konden we ervaren hoe het begon samen te vallen met ons fysieke lichaam en voelden we hoe deze lichamen van nature in en door elkaar heen zijn, wat er gebeurt, waar je ook bent. Een intense en diepe intimiteit in een stevigheid en zinderende fijngevoeligheid (elektrisch) die ik nog niet eerder had ervaren. Elke aanraking opende mij en haar binnen en buiten wijder en ruimer. Wat nog tegenspartelde maakte geen schijn van kans. Openen, openen, openen.

Met dit energetisch lichaam als uitgangspunt voelt het alsof ik doorlopend in en door haar heen ben en zij in en door mij heen is in een subtiliteit en intensiteit die wel even tijd nodig zal hebben om te integreren. Intimiteit heeft niets meer met seks te maken (het is vrij daarvoor te kiezen) maar gaat over de warmte, koestering, verzachting en opening van het volledige samenvallen van haar en mij in een doorlopend vrijen. Twee mensen die op geen enkele laag in zichzelf en dus ook buiten zichzelf nog afscheiding ervaren. Even was het er nu al helemaal. En wow, wat een liefde is daarin voelbaar. En tsjonge, wat een pijn kwam er vrij in het orgasme. Die liefde was verloren, vergeten en had ik afgezworen. Die was niet voor mij of haar en voor niemand. Diep opgeslagen in mijn ballen en prostaat kan de komende tijd vrijkomen wat ik vergeten was. Ware liefde als uitgangspunt in mij en in haar. En in de ontmoeting vermenigvuldigt die liefde van nature. Ieder die daarvoor kiest kan in die liefde openen, openen, openen …..

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!