Selecteer een pagina

Integratie

Dagboekbericht – 17 augustus 2018

Vandaag gaf ik voor het eerst sinds mijn vakantie weer sessies. Wonderlijk om te merken hoe mijn bewustzijn zich nog niet gewaar was van wie ik nu ben. In wat er gebeurt in ontmoeting met de mensen die ik begeleid word ik me gewaar van de integratie die door de zomer heen heeft plaatsgevonden. Mild, zacht, warm en intiem vond in de ontmoetingen vandaag een geboorte van het nieuwe plaats. Wat in de weg stond zoals blokkades en vervormingen werd van binnenuit aangeraakt. Eigen licht kwam innerlijk tot leven waardoor het oude vloeibaar werd en transformeert. Het leek vrijwel moeiteloos hoe de volgende essentiestap in het bewustzijn van de ander naar voren kwam. Ik voelde mezelf steeds stiller, zachter en liefdevoller worden. Een gevuldheid zonder moeite. Compassie, mededogen, aanwezigheid en dienstbaarheid. Ik voel ontzag en eerbied.

Misschien ken je dat van jezelf. Je bent je, simpelweg omdat het nog niet ervaren of geleefd is, nog niet bewust van wie je bent geworden. Pas in relatie komt dat aan het licht daar waar het je intentie is je volle potentie in te brengen. En dan blijkt wel eens dat je jezelf nog ziet als diegene die je een aantal weken of maanden geleden was. Dat is degene die je nog projecteert in deze werkelijkheid. Met de bewuste ervaring van wie je geworden bent verandert direct die projectie en ook de gevoelde ervaring van jezelf. Een geleidelijke integratie tot in de belichaming van de nieuwe jij. Ik geniet van wie ik nu ben.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!