Selecteer een pagina

Kern van licht stabiel – de nieuwe werkelijkheid breekt door – poort voor hoogste liefde is open

Dagboekbericht – 8 oktober 2018

Wat een dagen. Er gebeurt zoveel tegelijk dat ik niet weet waar ik moet beginnen. In dit bericht beschrijf ik wat er na vele stappen nu in mijn bewustzijn en ervaring leeft.

Vanmorgen ontmoette ik mijn collega’s Irene en Joseph. Regelmatig komen we aan het begin van de dag samen om in afstemming te komen, contact te maken met wat er door ons heen gebeurt en te zien welke praktische stappen er gemaakt kunnen worden. Na een update met praktische en zakelijke details werd het al snel stil, stopte de tijd en kwamen we alledrie in een diepe ontspanning. Geen slaap wel een wakkere trans met ook het gevoel van een ‘wake’ aan de vooravond van de nieuwe maan van morgen.

Eerst bleef het nog vaag in mijn waarneming maar na een tijdje begon ik helder te zien wat er gaande was (en is). Ik bevond mij in een immens gebouw, of meer een ruimte, waar mensen en lichtwezens uit vele dimensies rondgingen om hier en daar spontaan (ogenschijnlijk toevallig) bij elkaar te komen in groepjes. In die kleine en grotere samenkomsten ontstond van nature afstemming waarna wat klaar stond om door de kring heen te manifesteren als een lichtpuls vrij kon komen. De samenkomsten waren versterkers van die pulsen en in de ontmoeting en samenwerking vond een vermenigvuldiging van licht en liefde plaats zoals ik die ook ervaar tijdens workshops, retreats en vaak ook sessies die ik geef. Indrukwekkend was de ervaring van de gelijkwaardige samenwerking van wezens uit alle dimensies inclusief mensen op aarde. De hoogste liefde en het hoogste licht uit de celestiale of hemelse dimensies levendig in elke uitwisseling.

Na een tijdje besloot ik mijn ogen maar eens te openen. Irene en Joseph waren ook beide in diepe afstemming in zichzelf en in het veld. Pas vlak voordat Joseph de deur uit moest begonnen we er wat over te spreken en daarin realiseerde ik mij wat ik voelde in mijn lichaam en energie. Ik bevond mij volledig, met alles dat ik ben, in de nieuwe werkelijkheid, 5D ofwel de (nieuwe) hemel op aarde). Door de activatiereeks Kies voor je Licht die ik vrijdag maakte en de avond Levend Meesterschap vrijdag heen ging de poort voor de en mijn hoogste liefde in het lichaam open. En met die stap voelde en voel ik hoe de nieuwe kern van licht, het hoogste licht uit de sterren, nu stabiliseert in mijn lichaam, in het lichaam van wie voorbereid is en op aarde (daar waar het tijd is). Stabiliteit die niet de tegenhanger is van onrust, verwarring en wankelen maar een alles doordringende en overstijgende ervaring van onveranderlijke en doordringende aanwezigheid van licht in de stof. Ik was er niet mee bezig en niet op bedacht, en ineens, na een weekend rust en ontspanning is het er. Waar ik al zo lang op ‘wacht’, de visie die ik zo diep van binnen ken en voel neemt nu werkelijk vorm aan.

Het voelt nog pril en tegelijk onveranderlijk, onomkeerbaar. De werkelijkheid zoals je die tot nu toe kende ontmantelt. Er vallen gaten in terwijl het licht van de nieuwe werkelijkheid doorbreekt. Voor sommigen betekent dat de ervaring van vrij harde stops. Abrupt tot stilstand komen in hoe er geleefd werd met de kans en mogelijkheid in te zien dat er niet langer tegen essentie in geleefd of gewerkt kan worden. Het blijft altijd keuze vanuit vrije wil maar in de intensiteit van de stops die heel wat mensen nu ervaren is er haast geen andere weg meer dan diep naar binnen gaan en aanvaarden wat er daar aan het veranderen is. En, met de nodige lessen, training en stappen kan dat innerlijke proces van verandering in rust komen en hoeft niet meer als een groot uithangbord in een heftige aardse ervaring vorm aan te nemen.

Dan opent de vloeibare staat waarin de veranderingen die zich aandienen worden aanvaard en in overgave worden vorm gegeven. Dan is er beschikbaarheid voor en dienstbaarheid aan het scheppende, het creërende, dat door alles heen en altijd levendig bestaat. Als die poort open gaat, dan opent zich de poort voor het hoogste licht in het lichaam en kan de nieuwe werkelijkheid in stabiliteit komen. Via welke weg dan ook zullen steeds meer mensen die beweging meemaken, als een abrupte stop, als een uitdagende verdieping of grote verandering in hun leven, of als een intense groeistap in hun spirituele groei bij het gaan van de innerlijke weg. Wat vanuit de leegte manifesteert gebeurt hoe dan ook. Hoe jij daar vorm aan geeft daar kun je je bewust van worden en in dat bewustzijn kiezen welke vorm de krachtigste of ultieme is met wat gegeven is vanuit de bron.

Wat een dag in Levend Meesterschap. Ik ben nog een beetje beduusd en tegelijk stil. Eens zien wat morgen allemaal gaat brengen.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!