Selecteer een pagina

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 20, deel 2

Kettingreactie – volle potentie van de eclips

Vannacht om 3:11 werd ik wakker met 1 woord en 1 beeld: kettingreactie. In dat beeld zag ik wat morgen de maaneclips in beweging zet en wat jij als je wilt in de energie daarvan in jouw werkelijkheid in gang kunt zetten.

Via jouw aardse netwerk komt vanuit de Council of Light een grote lichtimpuls. Een vonk die in velen de aansluiting op de ultieme tijdlijn voor het tijdperk van het licht wakker maakt. Breng je in dat veld al je geliefden, je collega’s en zeker ook je lichtvrienden en wie je ook maar kiest levendig in je bewustzijn dan vindt er een kettingreactie plaats. Iets waar ikzelf in 1 of meer levens aan heb bijgedragen vanuit valse verheven doelen, duistere krachten en ego.

Nu ben ik vrij en kies ik deze puls door mij heen te laten gaan. Ik laat de beweging toe en zet de kettingreactie in gang. In dienstbaarheid ben ik beschikbaar om wat in mij en in het geheel in beweging komt in stabiliteit te brengen, te ankeren en te integreren.

Dit is het tijdperk van het licht. Ben je erbij?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!