Selecteer een pagina

Kosmische reset – stairway to heaven geopend

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 41

Een kosmische reset vanuit de sterren, wie had dat gedacht. Gisteren tijdens een avond Kosmisch Meesterschap kwam na een prachtige opbouw helemaal aan het einde van de sessie een deelneemster in het midden van de kring. Meteen trad haar sterrenfamilie naar voren en kwam haar broer achter haar staan. Met haar toestemming raakte hij haar voorhoofd, hart en basis aan voor een reset van het kosmische bewustzijn. De onmiddellijke verschuiving naar de ‘oorspronkelijke’ of ultieme tijdlijn om daarop vanaf nu de weg verder te gaan naar ascensie. Zoals zij uiteindelijk zei: ‘Dit is de weg’.

En daarmee is bedoeld de weg naar God ofwel de bron. Door de vele prachtige bewegingen tijdens de avond heen openden stap voor stap de dimensies in het kosmische bewustzijn. Met de laatste stap tot in het 13de principe: het goddelijke dat in en door alles heen is. Als het opengaan van een trap van licht tot in het huis van God. Daar waar het grootste verlangen in ieder mens in vervulling gaat, in het huwelijk of de samensmelting met God. Gebeurt die samenkomst van de mens en het goddelijke in jou dan val je als mens samen met de bron. Onderweg komt vrij wat daar niet mee matcht. Met jouw intentie en in focus blijf je echter op de weg en ascendeer je tot in het hemelrijk op aarde. Steeds hoger is de lichtfrequentie van je aanwezigheid op aarde geankerd in je lichaam en persoonlijkheid. In die frequentie van dat licht ontmantelt de oude mens die je hebt opgebouwd en komt de heilige mens in jou tot leven.

Dit is de terugkeer van het heilige op aarde.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!