Selecteer een pagina

Multidimensionaal dagboek – dag 5

De kracht van energetische begrenzingen.

Als je een tempelterrein in Egypte, en met name het terrein van de piramides bij Caïro, betreedt dan is steevast het advies van de lokale Egyptenaren: ‘say no thank you and keep on walking’.

Begin november 2017 was ik daar met een groep van 9. Na een intens en wonderlijk vijfdaags verblijf in Luxor eindigden we in Caïro met een tweedaags bezoek aan de piramides van Giza. De eerste dag betraden we het terrein en werden meteen benaderd door gidsen, kameel eigenaren, kooplui en paardenmenners. Lustig ‘gebruiken’ zij de warmte, vriendelijkheid, gastvrijheid en het licht dat de Egyptenaren eigen is om te verleiden tot een aanschaf. No thank you, no thank you, no thank you hoorde ik de mensen om mij heen vriendelijk herhalen. En, we liepen door.

Na een prachtige gang kwam halverwege de tweede dag een heel nieuwe aanwezigheid tot leven in alle deelnemers. Grenzen vanuit angst en onveiligheid en het collectieve verwrongen veld van seksualiteit en relatie losten op. Onthechting uit het veld van manipulatie en dominantie ontvouwde. Angst voor manipulatie en dominantie transformeerde. Wat een energie kwam er beschikbaar voor manifestatie van een gewenste werkelijkheid. Energetische begrenzingen, in de vorm van heldere intenties, werden gevuld met levenskracht, en een diep besef van het heilige van het mens zijn kwamen tot leven.

En daar liepen we op dat waanzinnig mooie terrein richting de derde piramide. Nog hier en daar riep een verkoper ons het één en ander toe maar maakte al snel, en op minimaal zo’n 20 meter van ons vandaan, rechtsomkeert. Er was simpelweg geen slachtoffer meer thuis dat lastig gevallen wilde worden. Er ontwaakte een meester creator, een magiër in de dop die stap voor stap tot leven kwam op aarde in ieder van ons. Een sensationele ervaring van Levend Meesterschap. In die afstemming op het goddelijke en in het energieveld van de piramides manifesteert wat in jou leeft direct in de vorm. Elke gedachte, elk gevoel, elke waarneming geeft direct in je nabije omgeving manifestatie. Wow, wat een macht. In de derde piramide was daarom iedereen in de gelegenheid om de oude vriendschap met Toth te beëindigen en zijn of haar macht op te eisen. Wat een prachtige ceremonie in de piramide van Seth.

Bij terugkeer thuis hoorde ik van een aantal deelnemers terug, en merkte ik ook zelf, dat in het verkeer wonderlijke dingen gebeurden. Zo stak ik bijvoorbeeld een voorrangsweg over terwijl het verkeer op de voorrangsweg mij voor liet gaan. Ik had niet die intentie, er was geen gedachte maar tot mijn verwondering is die aanwezigheid in de uitstraling van heldere energetische begrenzingen voldoende voor het stilleggen van het verkeer.

En daar besefte ik dat ik was gestopt met overleven, dat ik kon stoppen met beschermen, met grenzen stellen, verdedigen, voorkomen en afweren. En, dat ik al die energie nu kon gaan gebruiken voor het creëren van de werkelijkheid die ik wens te ervaren. Nu bestaan mijn energetische begrenzingen voornamelijk uit de energie van mijn diepste wensen vanuit mijn persoonlijke essentie. Met de integratie daarvan in de belichaming creëert in mijn aanwezigheid op aarde voortdurend en moeiteloos wat ik wens te ervaren.

Dat is vrijheid die in 2018 beschikbaar is.

Ik ben vrij.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!