Selecteer een pagina

De kracht van licht neemt toe, de cycli eindigen, de sterrenkinderen zijn hier

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 32

In de toenemende kracht van licht laten nu de 3D herhalende programma’s nog verder los. Het leven in patronen of cycli zoals dat sinds Atlantis gedaan is komt ten einde. In deze cyclus is de manifestatie van het ego bewust gekozen in de mannelijk energie gemanifesteerd om de balans te herstellen (ten tijde van Atlantis kwam het ego in de vrouwelijke energie tot leven door een manipulatie). Voldoende is de vervorming van het mannelijke nu overdreven. Tijd voor de ontmanteling.

Met het vrij komen van het licht uit je DNA, de activatie van het 13-strengig DNA en daarmee de transformatie van je lichaam, versnelt dat proces. In dat proces sterft het ego en neemt de DNA overdracht op nieuwe generaties gaandeweg af. De diepst gewortelde structuren en programma’s die van generatie op generatie worden overgedragen zullen gaan verdwijnen uit het spectrum van de menselijke ervaring. Omdat het gaat om evolutie, en dus de manifestatie van een nieuw ras, is het de gehele ervaring van mens zijn zoals jij die hebt geleefd en geleerd die overboord gaat. Voor jezelf betekent dat het durven en willen aangaan van het diepgaande proces van de afbraak van wie je tot nu toe bent geweest als mens, stoppen met de gedragingen die je niet meer dienen om in de (volledige) herinnering te komen van wie je werkelijk bent.

Het DNA dat nu tot leven komt is niet menselijk. Zelfs wetenschappelijk is nu zichtbaar gemaakt dat het gaat om buitenaards DNA. Wij zijn een hybride vorm die in deze fase evolueert naar haar organische staat. De ware natuur van het mens zijn komt tot leven en in die natuur is het niet langer de lineaire tijd maar een beweging in spiralen waar jij in beweegt. Onderweg op zo’n spiraal ontmoet je ervaringen uit het verleden en/of de toekomst die je aandacht vragen. Verander je de energie in die ervaringen dan is alles mogelijk. Een immense creatieve vrijheid staat nu tot je beschikking.

Gaandeweg opent in het collectieve bewustzijn een ruimte, een nieuwe werkelijkheid (5D en hoger), waarin de ingebakken en aangeleerde patronen van ziekte, tekort, angst, pijn en lijden als afleiding en escape niet langer bestaan. De energetische wortels van herhaling zijn immers ontmanteld waardoor er geen energiebron meer in je bestaat die voeding geeft aan dergelijke uitvluchten, verslavingen, verleidingen en omwegen. Er is simpelweg geen bewustzijn meer dat nog interesse heeft in zo’n manier van leven. Heel letterlijk heb je er niets meer aan om je nog zo te gedragen, om je best te doen erbij te horen en je aan te passen voor een paar gram liefde en aandacht. Ook de verplaatsing van oude gedragingen naar het spirituele ego krijgt geen energie meer waardoor vals licht ontmantelt en het ware licht van essentie vrij kan komen. Je gaat alles in jezelf vinden tot je weer samenvalt met de bron. Dan heb je niets meer nodig en ben je vrij.

Hoe meer mensen besluiten de oude cylci te beëindigen, de evolutiestap die gaande is bewust toe te staan en daarmee de tijdlijn voor een nieuwe werkelijkheid te betreden, hoe minder de volgende generaties in de ‘onbewuste’ staat na hun geboorte aan zullen hoeven haken op ‘hoe het tot nu toe ging’. En in resonantie opent natuurlijk de weg voor velen die in verdichting leven. De weg naar ontwaken opent steeds wijder. De sterrenkinderen die nu komen (en de kans is groot dat als je tot hier gekomen bent met lezen dat jij er ook één bent) hebben niets meer met hoe het hier tot voor kort was ingericht.

Neem jij je stappen om tot en met je DNA de verandering door te voeren/toe te staan dan draag je daarmee bij aan de voorbereiding van de incarnatie van het sterrenbewustzijn in jezelf, op aarde en in de mensheid. De afgelopen week, meteen na de maan eclips zie ik om mij heen een hoos van nieuw geboren kinderen. Wow, wat een licht komt er binnen. In jou en buiten jou komt een multidimensionaal bewustzijn tot leven van een ongekende liefde en licht. Het hemelrijk op aarde, zouden we vroeger zeggen. Nou dat is het zeker, en dan in vibratie keer 10.000. Nu kunnen we nog maar een klein gedeelte van dat licht en die frequentie verdragen, maar eens breekt de tijd aan dat ascensie het punt bereikt waarop ook jij in dat licht op aarde aanwezig kunt zijn. Ik kijk er naar uit je onderweg te ontmoeten en in samenwerking en stabiliteit het wonderlijke proces van ascensie mee te maken.

Ascensie gebeurt.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!