Selecteer een pagina

Les in creëren

Dagboekbericht – 21 augustus

Wat een intensiteit, diepgang en schoonheid heeft het leven in helder bewustzijn, intimiteit en eenvoud. Er is zo veel te delen dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Daarom kies ik voor een hoogtepunt.

Zondagavond kreeg ik samen met mijn vrouw een les creëren van mijn zesjarige dochter. Wij verkopen ons huis en na het eten die avond ontstond een ceremonie vooraf aan het geven van de opdracht tot verkoop aan onze makelaar. Een klein altaar was snel gevormd als middelpunt en daarna kon het feest beginnen. Mijn dochter nam het voortouw en bracht ongeremd haar licht door haar lichaam. Geraakt en ontroerd merkte ik wat het van mij vraagt om in die lichtkracht aanwezig te blijven. Wat de manifestatie van een nieuwe werkelijkheid in de weg staat wordt diep aangeraakt en komt vrij. Wat weggaat van samenwerking, bundeling van krachten en licht en de vermenigvuldiging daarvan idem. Wat een feest om mijn dochter als geïntegreerd mens(je) en creator te beleven. En hoe prachtig dat zij het zelf is die alle stappen neemt. Autonoom, uniek en in haar eigen stroom.

‘Hier is liefde en die is bijna klaar. We hoeven nog maar een paar poorten te openen en dan is het af. Dan kunnen we naar ons nieuwe huis’. Hoe is het in ons nieuwe huis? En daar ging de kraan nog verder open. Een prachtige lijst van wensen voor de nieuwe plek. Alle deuren open. Haar hele licht in en door haar lichaam heen en ook haar hoger zelf met visie en wijsheid: ‘Als dit allemaal open is gegaan dan komt er een bal van vuur en dat is een nieuwe kern voor eenheid. Eerst is die er alleen maar als energie en daarna komt die ook echt in de lucht. En als we dan verhuizen dan komt die nieuwe eenheid op de aarde in dit huis, in ons nieuwe huis, op mijn school en overal’. En daar voel ik het lichtste, diepste of hoogste van de eenheid van mijn gezin.

Inmiddels voel ik de energie in mij draaien, de oude creaties vloeibaar worden, hoe ik wankel, en dan herken ik wat er diep in mij in beweging komt: afscheid van de mooie creatie, ons fijne huis waar ik sinds 2003 heb gewoond, zoveel heb meegemaakt en geleerd en zoveel werk in heb gestoken op alle vlakken en in alle dimensies om het te maken tot wat het nu is. Loslaten van de houvast die deze plek gegeven heeft om te komen tot wie ik nu ben. En nu de beweging volgen die diep van binnenuit door ons alle drie heen komt. De tranen stromen over mijn wangen als ik mijn dankbaarheid uitspreek voor wat deze plek mij gebracht heeft. Met eerbied neem ik afscheid en open ik mij in en voor de beweging waarvan ik innerlijk weet dat het tijd is om die te gaan volgen. Ieder van ons spreekt intenties en dankbaarheid uit en daarmee ronden we af.

We lopen samen naar het kantoor van de makelaar om de hoek en gooien de opdrachtbevestiging samen door de bus. Daarna vieren we deze stap in samenwerking in liefde met een heerlijk ijsje bij onze favoriete ijswinkel (met sorbet ijs in heerlijke smaken …). Hoera, we gaan verhuizen.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!