Selecteer een pagina

Het lichthart gaat open

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 39

In deze dagen na de zon eclips wordt duidelijk wat de kosmische krachten in beweging hebben gebracht. Je lichthart gaat open.

Door vele ervaringen in dit en voorgaande levens heb je allemaal ergens besloten je hart af te sluiten, onvoorwaardelijke liefde te vergeten en je terug te trekken in jezelf in kwetsbaarheid, onveiligheid en de angst opnieuw de pijn van afwijzing, verlies en ontheiliging te moeten ervaren. Met de activatie van je lichthart, het hart van je sterrenkind, herstelt die wond.

In die staat kun je steeds meer je hart open houden of is je hart vanzelf geopend. Dan is jouw hart een bron van warmte en licht. Als je je begrenzingen aangeeft, of bijvoorbeeld als je met aardse zaken zoals geld bezig bent, is het vaker en vaker natuurlijk dat je hart open blijft. Waarschijnlijk konden je ouders niet anders dan voordoen hoe je, om grenzen aan te kunnen geven, je hart sluit om daarmee je grenzen voelbaar te maken. Die gewoonte verdwijnt. Je hoeft geen pijn of lijden meer in jezelf te creëren om de ander te laten voelen hoe erg het voor jou is, hoe gekwetst je bent dat die ander over jouw ‘grenzen’ heen gaat. Met een open hart kun je in liefde voelbaar maken wat jouw begrenzingen zijn. En dat is heel iets anders.

Dat doe je vanuit visie voor een nieuwe werkelijkheid vanuit je essentie, je hoger zelf ofwel je licht. Dat doe je vanuit waarvoor je hier op aarde bent. De macht van die begrenzingen van de zin van je bestaan is immens omdat heel het licht uit je hart er doorheen stroomt. Met het openen van je hart bevrijd je jouw licht en stroom je doorlopend uit in de frequentie van jouw wensen vanuit je hoogste visie voor dit leven.

Durf jij elke bescherming die je hebt opgebouwd toe te staan te transformeren en je hele hart bloot te geven?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!