Selecteer een pagina

Lichtkracht neemt exponentieel toe – de nieuwe aarde tijdijn is open – smelten tot in het samenvallen met God

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 44

De kracht van het licht neemt exponentieel toe. Poorten gaan open en heel direct komt het licht van binnenuit elke cel in je lichaam tot leven. De afgelopen week en ook vandaag merk ik hoe vloeibaar alles aan het worden is. Diepe trauma’s kunnen in rust en helderheid ervaren worden. Wat er door de sterrenportalen heen opgehaald kan worden wordt door steeds meer mensen herkend en bewust ervaren. Lichtkringen, kringen van meesters in het licht en de sterrenfamilie komen levendig naar voren. Terwijl 2017 een groot ontwaken heeft gebracht is het eerste kwartaal van 2018 nog niet voorbij of het lijkt erop dat de kraan nu wagenwijd open is gedraaid. Alsof er voldoende is voorbereid, geëxperimenteerd en uitgeprobeerd en het nu tijd is om definitief de lichtkraan te openen.

Al een paar weken herhaalt zich in sessies en workshops de verschuiving naar de ultieme tijdlijn voor het tijdperk van het licht. Ik zie die tijdlijn als een brede baan van licht die in een punt omhoog komt en steeds verder verbreedt. Een zesbaans snelweg naar een nieuwe werkelijkheid. Ziekte, tekort, angst, pijn, lijden en de ondergang van de aarde als self fulfilling prophecy zijn niet meer nodig. De nieuwe aarde tijdlijn is open. Een tijdlijn waarop het niet meer nodig is te hoeven ervaren dat de mensheid ten onder gaat. Een hele nieuwe vrijheid komt tot leven. Op die tijdlijn komt de mensheid voorbij de herinnering en herhaling van de karmische cycli, ascendeert en betreedt de vijfde dimensie en hoger. Een multidimensionale en heilige mensheid is als code in het licht van die tijdlijn beschikbaar.

Dat vraagt van jou om je aansluiting op de bekende tijdlijnen, manipulaties en matrixen te doorzien en te ontmantelen. Om tot op het bot en in je DNA de programma’s van een oude werkelijkheid te doorvoelen en transformeren. Leg jezelf onder de loep, doorzie waar je hoog intelligent jezelf nog voor de gek houdt en sta toe dat het licht elk trauma dat in jou nog overeind staat doordringt en vloeibaar maakt. Word je vloeibaar in de kracht van het licht dan smelt je tot op het bot en vloei je weer samen met God. Dat is waar jij weer weet wat heilig is en de heilige mens in jou ontwaakt.

Ik ben licht
Ik ben vrij
Mijn licht is vrij

Wil jij je de kracht van jouw licht vrijlaten, doe dan de gratis Challenge Bevrijd je Licht:

Bevrijd Je Licht Challenge

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!