Selecteer een pagina

Omdat ik niet alleen wil schrijven over het mutlidimensionale maar heel het leven mee wil nemen in wat ik deel, ga ik vanaf vandaag onder een nieuwe naam verder:

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 10

De liefde van de nieuwe kinderen

Eén deel van mijn droom is de School van Licht. In bijgaand artikel wordt zo prachtig beschreven waarom het tijd is voor een school die een ruimte creëert waarin de nieuwe kinderen tot bloei kunnen komen. En die school houdt zich niet alleen bezig met de kinderen ….

De eerste stappen zijn genomen. In het voormalige Het Huis van Licht zijn enkele keren kinderen mee gegaan op reis. Vorig jaar in de winter was er zelfs een mini School van Licht in het Zwitserse Val Sinestra tijdens de retreat Poort van Liefde. Twee weken lang hadden de kinderen van verschillende leeftijden les en dagelijks was er ruimte voor yoga en een ontmoeting met o.a. kristallen, geometrische vormen en elkaar. Waanzinnig om mee te maken hoe deze meesters van nature beschikking hebben over hun vermogens, helderheid en liefde.

Het heeft een paar jaar geduurd voordat ik als vader daarin met mijn dochter aanwezig kon zijn en als begeleider met deze kinderen terwijl ze openden in de vibratie van hun hoogste wezen. Eerst moest in mijzelf het kristallijne ruimte krijgen. Met ontzag, eerbied en diepe liefde kon ik herkennen wie zij zijn en wie ik ben. Wat een eer om deze kinderen te begeleiden en te mogen zien in hun licht.

 

The Sun Children: It has been scientifically proven that the new children, being born since 2007, have been born with…

Geplaatst door Judith Kusel op dinsdag 21 februari 2017

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!