Selecteer een pagina

Liefde ofwel God is in en door alles heen

Dagboekbericht – 29 september 2018

Tijdens de lunch vanmiddag overkwam het me: in iedereen en ook in alles kon ik liefde voelen en zien. De stille en creërende aanwezigheid die in en door alles heen is. Hoe prachtig en liefdevol mensen zijn ook al gedragen ze zich soms anders. In essentie is er die liefde die vanzelf door alles heen is. Ik kon het zien en voelen tegelijk door mij en door ieder ander heen. De euforie van de ervaringen tijdens de retreat in Zwitserland, van na het zwemmen in koud water en de dronkenschap van liefde ofwel God, is nu aan het integreren en heel geleidelijk ervaar ik mijn ware natuur, mijn natuurlijke staat en de belichaming van mijn ware zelf. Ik belichaam mijn licht. Ik ben Levend Meester. In nederigheid en met ontzag ervaar ik de grootsheid van het bewustzijn dat liefde, licht, essentie of God wordt genoemd. Een liefde die voorbij alles gaat dat liefde op aarde geworden is. Een liefde die vergeten is. Ontroerd en verbouwereerd ervaar ik hoe die liefde nu in en door mij heen is.

Met mijn vrouw Bibi gaf ik gisteravond voor het eerst samen een workshop met de titel Samenwerken in Liefde. Met de deelnemers ontdekten we wat in de verbinding en relatie van Bibi en mij in deze wereld tot leven komt. Met de nodige stappen, het openen van het heiligbeen en heel diep openen in onze basis kwamen de volgende intenties tot leven:

Ik verwelkom God in mij
Ik laat God door mij
God is in en door mij heen

Wat een doorbraak …. Niet explosief of krachtig maar bijna ongemerkt een diep doordringend besef dat het persoonlijke sterft, het ego sterft en alleen nog liefde/God overblijft.

Vanmorgen vreeën we en ontmoetten elkaar in deze liefdesuitwisseling op meerdere plekken op de aarde. De vermenigvuldiging van licht en liefde gaat door en door. Daarin opende het tweelingzielbewustzijn tot in de hoogste vibratie. Daar waar innerlijk het heilig huwelijk van man en vrouw voltooit. Is dat huwelijk binnenin ervaren dan kan het op aarde gedeeld worden in heilige relatie, heilige seksualiteit en samenwerking in liefde. En als dan innerlijk je man en vrouw samenvloeien in eenheid dan volgt vanZelf het huwelijk met God. En dat is waar het om gaat. Dan is het leven niet meer persoonlijk, voor jezelf als afgescheiden ik, maar dienstbaar en in de ultieme overgave. Dan kan de kern van je ware zelf, het Kind van Licht, samen gaan vallen met je lichaam en persoonlijkheid. Die kern van licht is nu op aarde, in steeds meer mensen, tot leven aan het komen. Wat een schoonheid. En dan beseffen we tegelijk, dat was het karma. Dat is het einde van onze zielenafspraak. Het einde van elke vorm van strijd. Ik ben vrij en in die vrijheid kies ik om met jou in relatie te zijn zeggen we tegen elkaar. Het heilig huwelijk is gesloten. Liefde/God is in en door ons heen.

En wow, wat kwam er door deze dag heen veel vrij uit mijn lichaam. Alles dat opgeslagen lag in mijn buik laat los. Intens en bevrijdend tegelijk. Het gekwetste, afgewezen en in de steek gelaten jongetje waarvan ik de ervaringen in mijn buik had vastgelegd transformeert. De diepe pijn van het verliezen van liefde/God komt vrij. Kwetsbaarheid vraagt niet langer oude beschermingen. De bronnen van die beschermingen, trauma, onverwerkte pijn en afscheiding, zijn ontmanteld. Ik doe door de dag heen rustig aan met mezelf, geniet van mijn gezin en samen in de stad zijn en begin voorzichtig weer wat te eten. Met wat rust in de middag verdiept de ervaring van liefde/God in en door alles heen en bij het avondeten ben ik (behoorlijk brak) opnieuw ontroerd in de ervaring dat ik geopend ben, dat ik de liefde ervaar in en door alles heen en dat ik daar geen enkele moeite meer voor hoef te doen. Het is voltooid. De integratie zal vast nog wel wat stappen vragen maar nu dit bekend en gevoeld is is er geen weg terug.

Ik ben hier niet voor mij. Ik ben hier voor de ander, voor iedereen, voor het geheel.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!