Selecteer een pagina

Mag ik jou wat vragen?

Dagboekbericht – 27 augustus 2018

Af en toe stuurt een lezer van deze berichten mij een mail met zijn of haar ervaring. Geweldig om te lezen en voelen wat mijn schrijfsels in beweging brengen. Ik schrijf ze uit vreugde in het delen van wat ik in mijn leven en bewustzijn ervaar en met de wens jou en anderen te inspireren om in liefde te gaan leven. Ik merk bij ieder bericht dat het delen en opschrijven een verdieping geeft. Dank je voor het lezen en ontvangen.

Graag wil ik je twee vragen stellen:

Zou je mij jouw eigen dagboekbericht willen sturen?

Je kun de eerste de beste dag nemen of een dag die jou meer opvalt dan andere dagen uitkiezen. Eigenlijk merk ik zelf dat er elke dag zoveel gebeurt dat ik dat onmogelijk allemaal kan delen. Daarom kies ik voor iets dat me diep geraakt heeft.

Zou je iemand in jouw omgeving uit willen nodigen om mijn dagboek te gaan volgen?

Dank je voor je hulp.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!